Brasserie Meet & Eat in Heerde

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij brasserie Meet & Eat in Heerde.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Bij Meet & Eat in Heerde kun je met je RestaurantCadeau heerlijk vertoeven op niveau. Goed gastheerschap en een gemoedelijke sfeer staan centraal in deze brasserie. Elk seizoen verandert de menukaart. Bij elk gerecht hoort een speciale wijn. Vergeet je dus zeker niet de wijnkaart in te zien. Deze is zeker de moeite waard. 

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij brasserie Meet & Eat in Heerde of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel. 

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij brasserie Meet & Eat in Heerde of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Eperweg 55
8181 EV Heerde
T: 0578 691 591
E: info@dekeet.nl