Brasserie Murphy's in Sittard

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij Brasserie Murphy's in Sittard.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Brasserie Murphy’s bevindt zich in het centrum van Sittard en is sfeervol en eigentijds ingericht. Je kunt hier in een ontspannen en gezellige sfeer genieten van een heerlijk ontbijt, lunch of diner. Ook voor een lekkere kop koffie kun je hier terecht. De brasserie heeft een gevarieerde menukaart, met een uitgebreide keuze voor zowel grote als kleinere gerechten. Of je nou kiest voor het à la carte menu of het actie-menu; er is voor ieder wat lekkers te vinden tegen een vriendelijke prijs.

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij Brasserie Murphy's in Sittard of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel.

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij Brasserie Murphy's in Sittard of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Limbrichterstraat 27
6131 EA Sittard
T: 046 400 9222