Brasserie Restaurant Stroom in Rotterdam

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij Brasserie Restaurant Stroom in Rotterdam.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Brasserie Restaurant Stroom bevindt zich in een voormalige electriciteitscentrale. De Schiecentrale staat ook wel bekend als het kloppende hart van de Rotterdamse audiovisuele en filmindustrie. Verrassend aan dit restaurant is haar grote open keuken waar aan lange tafels gegeten kan worden. Je kunt zien hoe de chef en zijn enthousiaste team je gerechten bereidt met gebruik van eerlijke en bijzondere producten. Deze producten komen uit hun eigen verswinkel en bakkerij. Bovendien heeft het restaurant een strak vormgegeven dakterras, met gaaf uitzicht op de Euromast en de stad. Of je nou met je RestaurantCadeau komt voor een korte conversatie, een uitgebreid weerzien of een belangrijke ontmoeting; Stroom Rotterdam is de juiste plek.

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij Brasserie Restaurant Stroom in Rotterdam of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij Brasserie Restaurant Stroom in Rotterdam of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Lloydstraat 1
3024 EA Rotterdam | Delfshaven
T: 010 221 4060
E: info@stroomrotterdam.nl