Brasserie 't Regthuys in Wassenaar

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij brasserie 't Regthuys in Wassenaar.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Bij brasserie ’t Regthuys in Wassenaar kun je voor alles terecht: een snelle lunch, een uitgebreid diner of juist een lekker kopje koffie met vers gebak of een gezellige borrel. Bij ’t Regthuys is veel mogelijk. De keuken werkt uitsluitend met verse en eerlijke producten. De prijs-kwaliteitverhouding van de gerechten speelt hierbij een belangrijke rol. De menukaart is gevarieerd en bestaat uit heerlijke voor- hoofd en nagerechten.

Ook heeft deze brasserie verschillende arrangementen die je kunt reserveren. Denk je hierbij aan een high tea, een ontvangst-arrangement met prosecco en kleine hapjes of een lovers-arrangement met amuses en alcoholische versnaperingen.

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij brasserie 't Regthuys in Wassenaar of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Praktische info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij brasserie 't Regthuys in Wassenaar of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Adres: Plein 18
2242 KC Wassenaar
Telefoonnummer: 070 7789655