Bucketlist ideeën

Bucketlist ideeën

Bucketlist ideeën

Content

Soms wil je even net iets anders, iets extra's of iets meer dan normaal. Je bent op zoek naar die ene unieke beleving of die eyecatcher van een product. Laat je inspireren door de mogelijkheden.

Bucketlist ideeën

Vlieg door de lucht

Voel je zo vrij als een ...vogel! Bij deze rustgevende ballonvaart of een indrukwekkende helikoptervlucht bevind je je in hogere sferen. Of ga een stapje verder en laat die adrenaline stromen door te gaan paragliden of indoor skydiven.

Haal je duikbrevet

Wil je zelf ervaren hoe het is om onder water te zijn? Jouw onderwateravontuur begint hier en nu. Haal je duikbrevet bij De Tuimelaar in Zwolle. Met dit brevet kun je overal ter wereld terecht. Een prima eerste stap op weg naar heel veel duikplezier.
   
Haal je Padi open water brevet

Leer kitesurfen

Super sensationeel langs en over de branding met waanzinnige, soms wel 15 meter hoge sprongen. Nee, kitesurfen is niet voor doetjes. Het is het serieuzere werk waar echt wel enige oefening en instructie bij komt kijken. Boek een complete cursus en dan ben je al een heel eind op weg om zelfstandig het water op te gaan.
   
Boek een complete kitecursus

Bijzonder overnachten

Heb je wel genoeg hotelkamers gezien die allemaal stiekem op elkaar leken? Dan is het tijd voor iets exclusiefs. Slaap bijvoorbeeld een nacht onder de sterrenhemel of zeg het internet eventjes vaarwel met een Digital Detox. Dit is pas een unieke overnachting!

Uit eten in een luchtballon

Met de speciale CuliAir luchtballon opstijgen en tussen hemel en aarde genieten van exquise gerechten en topwijnen. Zweef eindeloos door de lucht en geniet van betoverende uitzichten. Nederland was nog nooit zo mooi! Voor een keer écht even in de wolken zijn met Culiair.
    
Dineren in een luchtballon

Haal de houthakker naar boven

Ervaar de adrenalinekick van axe throwing op de indoor hakbanen. Show your skills tijdens deze unieke activiteit.
    
Hakbijl gooien

Rijden in een snelle auto

Altijd al achter het stuur van een supersnelle auto willen zitten? Nu kan het! Zodra je de sleutel omdraait, komen de 560 pk's grommend tot leven. Dat voelt goed! De sensatie van het rijden in luxe snelle auto is niet alleen meer voor de rijken der aarde weggelegd. Integendeel, want Experience Events maakt het voor iedereen mogelijk om je eigen droom uit te laten komen. Stap in de auto, voel die adrenaline stromen!

IJsbaden workshop

Dit moet je een keer gedaan hebben in leven! Alles in je lijf schreeuwt 'nee niet doen!'. Toch stap je in het ijsbad... Totale focus op je ademhaling. Na afloop voel je de kracht van jouw eigen lichaam en geest! Daag jezelf uit. Je gaat merken hoe sterk je mindset en lichaam eigenlijk is. Nog een voordeel: ijsbaden hebben ook veel voordelen voor je gezondheid!
 
IJsbaden workshop