bucketlist ideeën

Bucketlist ideeën

Bucketlist ideeën

Content

Soms wil je even net iets anders, iets extra's of iets meer dan normaal. Je bent op zoek naar die ene unieke beleving of die eyecatcher van een product. Laat je inspireren door de mogelijkheden.

Bucketlist ideeën

Bijzonder overnachten

Heb je wel genoeg hotelkamers gezien die allemaal stiekem op elkaar leken? Dan is het tijd voor iets exclusiefs. Slaap bijvoorbeeld een nacht onder de sterrenhemel of zeg het internet eventjes vaarwel met een Digital Detox. Dit is pas een unieke overnachting!

IJsbaden workshop

Dit moet je een keer gedaan hebben in leven! Alles in je lijf schreeuwt 'nee niet doen!'. Toch stap je in het ijsbad... Totale focus op je ademhaling. Na afloop voel je de kracht van jouw eigen lichaam en geest! Daag jezelf uit. Je gaat merken hoe sterk je mindset en lichaam eigenlijk is. Nog een voordeel: ijsbaden hebben ook veel voordelen voor je gezondheid! 
       

Boek een ijsbaden sessie

 

Uit eten in een luchtballon

Met de speciale CuliAir luchtballon opstijgen en tussen hemel en aarde genieten van exquise gerechten en topwijnen. Zweef eindeloos door de lucht en geniet van betoverende uitzichten. Nederland was nog nooit zo mooi! Voor een keer écht even in de wolken zijn met Culiair.

   

Dineren in de lucht met CuliAir

 

Vlieg door de lucht

Voel je zo vrij als een ...vogel! Bij deze rustgevende ballonvaart of een indrukwekkende helikoptervlucht bevind je je in hogere sferen. Of ga een stapje verder en laat die adrenaline stromen door te gaan paragliden of indoor skydiven.

Een unieke outdoor belevenis

Probeer eens wildwaterkajakken. Voor deze unieke outdoor belevenis, reis je naar prachtige locaties en kajak je door de mooiste natuur. Vaar op stukken rivier waar je echt alleen per kajak kunt komen. In de bergen omringt door bos en grote rotspartijen vaar je op soms glasheldere rivieren. Laat je meevoeren door de mooiste rivieren en geniet van de unieke beleving van het wildwaterkajakken.

Game Hall 

Hoe tof is het om je eigen game hall te maken? En ook nog een hilarisch na een geslaagd etentje met vrienden of als mini afterparty na een avondje uit. Potje darten, tafelvoetballen of basketballen? Gewoon bij jou thuis.

Haal je duikbrevet

Wil je zelf ervaren hoe het is om onder water te zijn? Jouw onderwateravontuur begint hier en nu. Haal je duikbrevet bij De Tuimelaar in Zwolle. Met dit brevet kun je overal ter wereld terecht. Een prima eerste stap op weg naar heel veel duikplezier.
        

Haal je PADI open water diver brevet

 

Leer kitesurfen

Super sensationeel langs en over de branding met waanzinnige, soms wel 15 meter hoge sprongen. Nee, kitesurfen is niet voor doetjes. Het is het serieuzere werk waar echt wel enige oefening en instructie bij komt kijken. Boek een complete cursus en dan ben je al een heel eind op weg om zelfstandig het water op te gaan.
        

Boek een complete kitesurfcursus

 

Proef de sensatie

Skydiven.. Wat een onvergetelijke sensatie! De adrenaline kickt in. Je proeft voor het eerst in je leven pure sensatie… Je springt! Met 200 km per uur val je naar beneden. Dan opent de parachute en zweef je met een verrukkelijk gevoel naar beneden. Op 3 verschillende locaties te boeken.
   

Skydiven bij Paracentrum

 

Luxe keukengerei

Dat oude pannetje van je overgrootmoeder staat misschien gezellig op je fornuis, maar koekt binnen een mum van tijd aan. Wie zelf een heerlijk diner op tafel wil zetten kiest natuurlijk voor ultra luxe keukengerei.

Het perfecte kopje koffie

Kun je thuis koffie zetten die net zo goed smaakt als die in je favoriete koffiezaak? Zeker weten! Geniet iedere dag weer van het perfecte kopje koffie, gezet met het meeste gemak.