Buddha Beach in Zandvoort

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij Buddha Beach in Zandvoort.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Buddha Beach in Zandvoort is een exclusieve en vooral hele relaxte beachclub. U kunt hier voor lunch, diner, borrel of een goed glas wijn. Buddha Beach is het zomerseizoen (van begin maart tot half oktober) geopend.

Deze horecagelegenheid ligt op een prachtige locatie aan het strand, niet alleen de locatie is bijzonder, de menukaart is dat ook. De menukaart bevat veel typische brasseriegerechten met een moderne twist. Ook is er een wekelijks wisselend gerecht, vraag daarnaast naar de specialiteiten! Bij lekker eten hoort uiteraard ook een lekkere wijn, bij Buddha is er een zeer uitgebreide wijnkaart!

Kom naar Buddha Beach in Zandvoort en geniet van een ontspannen dagje aan het strand!

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij Buddha Beach in Zandvoort of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel.

Praktische info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij Buddha Beach in Zandvoort of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Adres:

Boulevard Barnaart 20A

Zandvoort 2041 KB

Telefoonnummer: +31 (0)23 5716478