Cadeau Card voor een verblijf bij Accor Hotels

Kies je waarde en ontvang een cadeau card die je op Weekendjeweg.nl kunt gebruiken. Let op! Maximaal één cadeau card en max. €150 per boeking.

Lees meer
Maak je keuze:
25,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

De Accor Hotels zoals Mercure, Ibis en Novotel bevinden zich in aantrekkelijke steden.  Shoppen, van cultuur en musea genieten, uitgaan tot in de kleine uurtjes..... er is voor ieder wat wils.
Zoals je ziet kun je met de Accor Hotels alle kanten op gaan. Van stedentrip tot verblijf aan het strand en voor zowel de zakelijke reiziger als voor degene op reis, een Accor Hotel voorziet altijd in je behoeftes.

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Weekendjeweg Cadeaukaart per e-mail die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij Weekendjeweg voor het boeken van een overnachting in een hotel naar keuze.

Praktische info

Je ontvangt binnen 3 werkdagen een Weekendjeweg Cadeaukaart per e-mail waarmee je op Weekendjeweg.nl een verblijf naar keuze kunt boeken.
De Weekendjeweg Cadeaukaart heeft een geldigheid van 3 jaar na uitgifte. Het saldo van de Weekendjeweg Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgende boeking bij Weekendjeweg voor een hotel naar keuze. Er geldt een maximum van 1 code per boeking bij Weekendjeweg met een maximum van € 150,00. Voor meer info over Weekendjeweg en een overzicht van alle deelnemende hotels kijk je op www.weekendjeweg.nl