Cadeau Card voor een verblijf bij De Kamperduinen

Ontvang een Weekendjeweg.nl Cadeau Card ter waarde van €25,00 en boek je verblijf op Weekendjeweg.nl. Geldig bij de Kamperduinen in Kamperland.

Lees meer
Maak je keuze:
25,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Een stevige bries of heerlijk genieten van een zonnige dag. In Zeeland kun je enorm genieten van de duinen en het brede zandstrand. Van een wandeling of fietstocht. Dit is lekker tot rust komen. Jullie comfortabele tweepersoonskamer is van alle gemakken voorzien. Een sfeervol en ontspannen verblijf is gegarandeerd.

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Weekendjeweg.nl Cadeau Card per e-mail die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij Weekendjeweg.nl voor het boeken van een overnachting in een hotel naar keuze.

Praktische info

Raadpleeg de beschikbaarheid op Weekendjeweg.nl voordat je een keuze maakt. Na het plaatsen van een bestelling ontvangt je binnen 3 werkdagen een Weekendjeweg.nl Cadeau Card per e-mail waarmee je op Weekendjeweg.nl een verblijf naar keuze kunt boeken.
De Weekendjeweg.nl Cadeau Card heeft een geldigheid van 3 jaar na uitgifte. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgende boeking bij Weekendjeweg.nl voor een hotel naar keuze. Er geldt een maximum van 1 code per boeking bij Weekendjeweg.nl met een maximum van € 150,00. Voor meer info over Weekendjeweg.nl en een overzicht van alle deelnemende hotels kijk je op www.weekendjeweg.nl

Adres
Patrijzenlaan 1
4493 RA Kamperland
T: 0113-370000
E: sales@amadore.nl