Cadeau Card voor een verblijf bij Grand Hotel Opduin

Ontvang een Weekendjeweg.nl Cadeau Card en boek je verblijf op Weekendjeweg.nl. Geldig bij Grand Hotel Opduin op Texel. Let op! Maximaal één cadeau card en max. €150 per boeking.

Lees meer
Maak je keuze:
25,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Een stevige najaarsstorm of heerlijk genieten van een mooie voorjaarsdag. Op Texel kun je enorm genieten van de uitgestrekte bossen, de duinen en het brede zandstrand. Van de natuur van de befaamde reservaten zoals De Muy en De Slufter. Jullie logeren in het viersterren Grand Hotel Opduin met een bijna 75-jarige historie. Jullie comfortabele kamer is van alle gemakken voorzien. Een sfeervol en ontspannen verblijf is gegarandeerd.

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Weekendjeweg.nl Cadeau Card per e-mail die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij Weekendjeweg.nl voor het boeken van een overnachting in een hotel naar keuze.

Praktische info

Raadpleeg de beschikbaarheid op Weekendjeweg.nl voordat je een keuze maakt. Na het plaatsen van een bestelling ontvangt je binnen 3 werkdagen een Weekendjeweg.nl Cadeau Card per e-mail waarmee je op Weekendjeweg.nl een verblijf naar keuze kunt boeken.
De Weekendjeweg.nl Cadeau Card heeft een geldigheid van 3 jaar na uitgifte. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgende boeking bij Weekendjeweg.nl voor een hotel naar keuze. Er geldt een maximum van 1 code per boeking bij Weekendjeweg.nl met een maximum van € 150,00. Voor meer info over Weekendjeweg.nl en een overzicht van alle deelnemende hotels kijk je op www.weekendjeweg.nl.

Adres
Ruijslaan 22
1796 AD De Koog
T: 0222-317445