Cadeau Card voor een verblijf bij Hilton Hotels

Kies je waarde en ontvang een cadeau card die je op Weekendjeweg.nl kunt gebruiken. Let op! Maximaal één cadeau card en max. €150 per boeking.

Lees meer
Maak je keuze:
25,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.
Omschrijving

Hilton Hotels bestaan al bijna 100 jaar. Een indrukwekkend getal voor een evenzo imposante hotelketen. Hilton Worldwide telt meer dan 4.200 hotels en in totaal zo’n 700.000 kamers in al hun hotels en resorts. Deze grote getallen betekenen niet dat er geen aandacht is voor gasten die willen ontspannen tijdens een welverdiend weekendje weg. Integendeel, de hotels zijn sfeervol ingericht en hebben een hoge standaard van faciliteiten en service. En het mooie is dat je niet ver hoeft te reizen voor een luxueus verblijf in een Hilton Hotel. 

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Weekendjeweg.nl Cadeau Card per e-mail die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij Weekendjeweg.nl voor het boeken van een overnachting in een hotel naar keuze. Er geldt een maximum van 1 code per boeking met een maximum van € 150,00. 

Praktische info

Je ontvangt binnen 3 werkdagen een Weekendjeweg.nl Cadeau Card per e-mail waarmee je op Weekendjeweg.nl een verblijf naar keuze kunt boeken.
De Weekendjeweg.nl Cadeau Card heeft een geldigheid van 3 jaar na uitgifte. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgende boeking bij Weekendjeweg.nl voor een hotel naar keuze. Er geldt een maximum van 1 code per boeking bij Weekendjeweg.nl met een maximum van € 150,00. Voor meer info over Weekendjeweg.nl en een overzicht van alle deelnemende hotels kijk je op www.weekendjeweg.nl