Cadeau Card voor een verblijf bij Landal GreenParks

Ontvang een Weekendjeweg.nl Cadeau Card ter waarde van €25,00 en boek je verblijf op Weekendjeweg.nl. Geldig voor alle Landal Greenparks parken in Nederland uit het aanbod van BungalowS.nl.

Lees meer
Maak je keuze:
25,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.
Omschrijving

Vanmorgen werd ik wakker van een fuut. Of was het nou een bonte specht? Even moest ik nadenken. O ja, we zijn op vakantie! Ik loop onze bungalow uit en er ligt nog dauw op het gras. En moet je al die bloeiende margrieten zien! Met een kopje koffie geniet ik van de rust. Daar heb je de kids. Helemaal door het dolle heen: ze hebben net een konijn gespot! We ontbijten buiten en voelen ons de koning te rijk in ons groene paradijs. Daarna gaan we de omgeving verkennen met een fikse wandeling. Hoe dieper we in het bos komen, hoe rustiger het wordt. Wat zullen we vanavond goed slapen na al die buitenlucht. Zeg, kan die fuut morgen misschien ook uitslapen?

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Weekendjeweg.nl Cadeau Card per e-mail die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij Weekendjeweg.nl voor het boeken van een verblijf in een park naar keuze.

Praktische info

Je ontvangt binnen 3 werkdagen een Weekendjeweg.nl Cadeau Card per e-mail waarmee je op Weekendjeweg.nl een verblijf naar keuze kunt boeken.
De Weekendjeweg.nl Cadeau Card heeft een geldigheid van 3 jaar na uitgifte. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgende boeking voor een park naar keuze bij Weekendjeweg.nl of BungalowS.nl. Er geldt een maximum van 1 code per boeking bij Weekendjeweg.nl met een maximum van € 150,00. Voor meer info over Weekendjeweg.nl en een overzicht van alle deelnemende parken kijk je op Weekendjeweg.nl.