Cadeau Card voor een verblijf bij Landgoed Zonheuvel

Kies je waarde en ontvang een cadeau card die je op Weekendjeweg.nl kunt gebruiken. Let op! Maximaal één cadeau card en max. €150 per boeking.

Lees meer
Maak je keuze:
25,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Wat een heerlijk weekendje weg is dit! De omgeving hier is echt prachtig, en wat hebben we een fantastisch hotel. Of moet ik zeggen landgoed? Het ontbreekt ons hier aan helemaal niets. Onze kamer is riant en van alle gemakken voorzien. En de menukaart zag er ook al zo lekker uit. Ik verheug me nu al op het diner van vanavond, jij ook niet? Dat wordt zeker genieten! Maar eerst gaan we een lekkere wandeling maken door de Kaapse Bossen en de Utrechtse Heuvelrug. Misschien zien we nog wel een ree of een eekhoorntje. Kom op, trek je wandelschoenen aan. We gaan naar buiten!

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Weekendjeweg.nl Cadeau Card per e-mail die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij Weekendjeweg.nl voor het boeken van een overnachting in een hotel naar keuze. Er geldt een maximum van 1 code per boeking met een maximum van € 150,00. 

Praktische info

Je ontvangt een Weekendjeweg.nl Cadeau Card per e-mail die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij Weekendjeweg.nl voor het boeken van een overnachting in een hotel naar keuze.

 

Adres: Amersfoortseweg 98
3941 EP Doorn
Telefoonnummer: 0343-473500