Cadeaubon bioscoop? Geef de Pluim cadeau!

Wil je een bioscoopbon cadeau geven voor de leukste films? Dan is de Pluim dé cadeaubon die je zoekt. Met dit cadeau kan iemand een bezoek brengen aan een Pathé of Vue bioscoop (voormalig JT bioscoop) in de buurt.

Verpakkingen van de Pluim

 

Cadeaubon de Pluim

De Pluim is een onbeperkt geldige cadeaubon waarmee de ontvanger zelf mag kiezen uit honderden belevenissen en cadeaus. Verras iemand met een letterlijke Pluim!

Onbeperkt geldig Per stuk te personaliseren
Grootste aanbod van belevenissen      Vanaf €15 tot €1000
A-merk producten Hoge klanttevredenheid

Bioscoopbon kopen

Je kunt natuurlijk een cadeaubon kopen voor een specifieke belevenis, of je geeft de Pluim. Met deze bioscoopbon kan iemand zelf kiezen uit één van de ruim 40 bioscopen in Nederland. Zo is er altijd een bioscoop in de buurt. Behalve een groot aanbod aan bekende bioscopen kan de ontvanger van de Pluim ook kiezen voor één van de vele andere belevenissen.

Pathe cadeaubon

Wij vinden het belangrijk dat je met de Pluim terecht kan bij de grootste bioscopen in Nederland. Pathé is dan ook een partner waar we al heel wat jaren mee samenwerken. Behalve bij Pathe bioscoop kan de Pluim ook verzilverd worden bij Vue bioscopen (voormalig bekend als JT bioscopen). Of ontdek het grootbeeld theater het Omniversum in Den Haag.

Mis onze nieuwsbrief niet!

Maandelijks word je op de hoogte gehouden van de scherpste acties, nieuwste belevenissen en achtergrondartikelen over het geven van een compliment of cadeau.