Dagje uit cadeau

Een cadeaubon waar je iemand een leuk dagje uit cadeau geeft? Dat kan met de Pluim! Met de Pluim heeft iemand zelf de keuze uit honderden uitjes en dagjes weg door heel Nederland. Bekende pretparken, grootste dierentuinen en musea, het kan allemaal! Bekijk het aanbod en lees onze tips voor een dagje uit.

Verpakkingen van de Pluim

 

Cadeaubon de Pluim

De Pluim is een onbeperkt geldige cadeaubon waarmee de ontvanger zelf mag kiezen uit honderden belevenissen en cadeaus. Verras iemand met een letterlijke Pluim!

Onbeperkt geldig Per stuk te personaliseren
Grootste aanbod van belevenissen      Vanaf €15 tot €1000
A-merk producten Hoge klanttevredenheid

Cadeaubon pretpark

Met de Pluim heeft de ontvanger de keuze uit verschillende pretparken en attractieparken in heel Nederland, België en Duitsland. We werken samen met o.a. Efteling, Walibi Holland, Attractiepark Slagharen, Duinrell, Avonturenpark Hellendoorn, Movie Park Germany en Disneyland Parijs. Of ga naar Plopsaland: Plopsaland De Panne, Plopsa Coo, Plopsa Indoor Hasselt, Plopsa Indoor Coevorden, Plopsaqua De Panne en Holiday Park in Hassloch.

Cadeaubon dierentuin

Een dagje uit naar de dierentuin is natuurlijk altijd een feest, of je nu met of zonder kinderen gaat. In de dierentuin komen natuur, cultuur en erfgoed samen. Met de Pluim kun je terecht bij veel grote en bekende dierentuinen zoals: Diergaarde Blijdorp in Rotterdam, Ouwehands Dierenpark in Rhenen, Dierenpark Amersfoort, Dierenrijk Eindhoven, Safaripark Beekse Bergen en Artis in Amsterdam.

Dagje weg naar een museum

Wie denkt dat een museum saai is, is nog nooit naar het juiste museum gegaan! Voor de kleintjes is het Speelgoedmuseum in Deventer en Kindermuseum Villa Zebra in Rotterdam een aanrader. Heb je kinderen die al wat ouder zijn? Dan is het Stripmuseum in Groningen of een ritje in de stoomtrein van Museumspoorlijn S•T•A•R een hele belevenis. Voor iedereen die al wel volwassen is, kunnen wij natuurlijk altijd het Wijnmuseum in Arnhem aanraden.

Bon voor de leukste dagjes uit

Behalve een uitstapje naar een pretpark of dierentuin zijn er ook nog vele andere leuke opties voor een dagje uit. Een aantal van onze favoriete dagje uit tips: een middagje ravotten met de kids bij Speelparadijs Ballorig, met de boot naar het Forteiland Pampus in Muiden, een potje Boerengolf spelen en dansen in een Tangosalon in Rotterdam. Ook een leuke aanrader is een wandeltocht met een ezeltje.

Mis onze nieuwsbrief niet!

Maandelijks word je op de hoogte gehouden van de scherpste acties, nieuwste belevenissen en achtergrondartikelen over het geven van een compliment of cadeau.