Diner cadeaubon geven? Geef de Pluim!

Een diner cadeaubon waarmee iemand uit eten kan bij vele restaurants? Dat kan met de Pluim! In tegenstelling tot andere restaurantbonnen of een diner cadeaukaart, is de Pluim onbeperkt geldig. Van pannenkoeken eten tot dineren op hoog niveau.

Verpakkingen van de Pluim

 

Cadeaubon de Pluim

De Pluim is een onbeperkt geldige cadeaubon waarmee de ontvanger zelf mag kiezen uit honderden belevenissen en cadeaus. Verras iemand met een letterlijke Pluim!

Onbeperkt geldig Per stuk te personaliseren
Grootste aanbod van belevenissen      Vanaf €15 tot €1000
A-merk producten Hoge klanttevredenheid

Cadeaubon diner

Er kan met een Pluim gekozen worden voor vele belevenissen. Bijvoorbeeld als diner- of eetbon. Wij bieden dinerarrangementen aan bij bekende restaurants en restaurantketens. Zo maken de restaurants van Fletcherhotels en Amadore Hotels deel uit van ons assortiment. Maar ook bekende restaurants als het Prentenkabinet in Leiden, Karakter in Rotterdam en Looks Dining in Amsterdam accepteren de Pluim.

Bijzondere restaurants

Bijzonder dineren kan ook bij diverse restaurants. Wij werken samen met The Colour Kitchen in Utrecht. Dit is een restaurant met werknemers die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Natuurlijk zijn er ook mensen die graag dineren op hoog niveau. Dat kan letterlijk bij CuliAir Luchtballon Restaurant!

Humphreys

Een Pluim kan ook ingezet worden als Humphreys cadeaubon. Humphreys restaurants vind je door heel Nederland. Er zit er dus altijd eentje in de buurt. Bij deze restaurantketen geniet je voor een vaste prijs van een driegangenmenu. Ook hebben ze speciale ‘en rouge’ locaties waar het interieurthema knus rood is.

Culinair uitje

Ben je gek op culinaire uitstapjes, maar wil je wel eens iets anders dan uit eten? Dan kun je ook zelf een heerlijk maaltje bereiden in je eigen keuken. Leer de fijne kneepjes van het koksvak tijdens een kookworkshop Italiaans koken. Of kies met jouw Pluim voor één van de bekende kookboeken in ons assortiment.

Mis onze nieuwsbrief niet!

Maandelijks word je op de hoogte gehouden van de scherpste acties, nieuwste belevenissen en achtergrondartikelen over het geven van een compliment of cadeau.