Hotel cadeaubon

Van Amsterdam tot Maastricht, van Ameland tot Texel. In elke hoek van Nederland vind je wel een hotel waar je met cadeaubon de Pluim kunt boeken. Al vanaf € 50 kun je een hotelovernachting cadeau geven om te besteden bij een drie- of viersterrenhotel. Bijzonder overnachten kan natuurlijk ook!

Hotel cadeaubon

 

Cadeaubon de Pluim

De Pluim is een onbeperkt geldige cadeaubon waarmee de ontvanger zelf mag kiezen uit honderden belevenissen en cadeaus. Verras iemand met een letterlijke Pluim!

Onbeperkt geldig Per stuk te personaliseren
Grootste aanbod van belevenissen      Vanaf €15 tot €1000
A-merk producten Hoge klanttevredenheid

Hotel cadeau

Een hotelovernachting cadeau geven doe je met de Pluim. De ontvanger van deze cadeaubon mag namelijk zelf kiezen uit honderden belevenissen waaronder een groot aanbod aan hotels, bed & breakfasts (B&B) en hotelketens.

Hotelovernachting cadeau

Met de Pluim kan er gekozen worden voor bekende hotelketens als Hamsphire hotels en Fletcher Hotels. Zo is er altijd een hotel te vinden in de buurt van een gezellige stad in Nederland of België.

 

Bijzonder overnachten

Naast de bekende hotelketens is het ook mogelijk om kiezen voor een bijzondere overnachting. Zo kan de ontvanger kiezen voor een nachtje in een treinwagon, stoomschip of zelfs een overlevingscapsule.

Overnachten met de Pluim

Behalve een hotelovernachting is het voor de ontvanger ook mogelijk om te kiezen voor een weekendje weg cadeau of zelfs een complete vakantie met de Pluim. Het reisaanbod is afhankelijk van de waarde van de Pluim.  

Mis onze nieuwsbrief niet!

Maandelijks word je op de hoogte gehouden van de scherpste acties, nieuwste belevenissen en achtergrondartikelen over het geven van een compliment of cadeau.