De vetste pretparken geef je met de Pluim

Of je nu houdt van roetsjen in een achtbaan, griezelen in een spookhuis of liever wegdroomt in het sprookjesbos, met de Pluim geef je een persoonlijk cadeau met keuze uit de leukste parken. Van Plopsa tot de Efteling. In de Pluim vind je ze allemaal! Of laat ze kiezen uit een andere heerlijk dagje uit.

Verpakkingen van de Pluim

 

Cadeaubon de Pluim

De Pluim is een onbeperkt geldige cadeaubon waarmee de ontvanger zelf mag kiezen uit honderden belevenissen en cadeaus. Verras iemand met een letterlijke Pluim!

Onbeperkt geldig Per stuk te personaliseren
Grootste aanbod van belevenissen      Vanaf €15 tot €1000
A-merk producten Hoge klanttevredenheid

De Pluim als pretpark cadeaubon

De Pluim geeft toegang tot de leukste pretparken en attractieparken in Nederland, België en Duitsland. Laat ze een dag genieten van onder meer de EftelingWalibi HollandAttractiepark SlagharenDuinrellAvonturenpark HellendoornMovie Park Germany en Disneyland Parijs. Of ga naar Plopsaland: Plopsaland De PannePlopsa CooPlopsa Indoor HasseltPlopsa Indoor CoevordenPlopsaqua De Panne en Holiday Park in Hassloch.

Mis onze nieuwsbrief niet!

Maandelijks word je op de hoogte gehouden van de scherpste acties, nieuwste belevenissen en achtergrondartikelen over het geven van een compliment of cadeau.