Saunabon cadeau geven? Geef de Pluim! 

Een saunabon waarmee iemand zelf mag kiezen uit vele wellness, thermen en sauna’s door heel Nederland? Dat kan met een Pluim! Daarmee geef je de keuze uit tientallen bekende wellnessresorts.

Verpakkingen van de Pluim

 

Cadeaubon de Pluim

De Pluim is een onbeperkt geldige cadeaubon waarmee de ontvanger zelf mag kiezen uit honderden belevenissen en cadeaus. Verras iemand met een letterlijke Pluim!

Onbeperkt geldig Per stuk te personaliseren
Grootste aanbod van belevenissen      Vanaf €15 tot €1000
A-merk producten Hoge klanttevredenheid

Cadeaubon sauna

Je kunt natuurlijk een saunabon geven voor een specifieke wellness of thermen. Of je geeft een Pluim! Iemand kan dan zelf kiezen voor zijn of haar favoriete sauna. Wij werken samen met onder andere Fitland Wellnessresorts en Select Wellness Group. Met wellnessresorts door heel Nederland is er altijd een locatie in de buurt.

Bijzondere sauna’s Nederland

Voor een bijzondere sauna ervaring kun je terecht bij veel van onze partners. Zo bezoek je met een Pluim de Wellnessboot in Mill. Een 40 meter lange boot van 3 verdieping uitgerust met zowel binnen- als buitenfaciliteiten. Wellnessresort Fitland in Leiden is er voor saunaliefhebbers zonder hoogtevrees. Vanaf de 11 verdieping heb je een geweldig uitzicht over de stad. Of combineer je dagje sauna met een bioscoopbezoek in de bioscoopsauna bij Thermen Holliday in Schiedam.

Wat is wellness?

Wellness is een verzamel woord van wellbeing en fitness. Met wellness wordt dus zowel ontspanning als inspanning bedoeld. Hoewel de term wellness nog maar 50 jaar bestaat, waren de Romeinen al fervente gebruikers van badhuizen met een caldarium (warmte kamer). Tijdens een dagje sauna geniet je van pure ontspanning. Er zijn veel sauna resorts met echte wellnessfaciliteiten, zoals een zoutwaterbad, infrarood sauna’s en kruidenbaden. Maar ook whirlpools, Finse sauna’s en hammambaden bieden de nodige ontspanning. Wil je toch graag ontspanning combineren met inspanning? Bekijk dan ook de yoga en andere beauty en wellness belevenissen in de Pluim.

Mis onze nieuwsbrief niet!

Maandelijks word je op de hoogte gehouden van de scherpste acties, nieuwste belevenissen en achtergrondartikelen over het geven van een compliment of cadeau.