Café-bar De Vlaamse Hoogmis in Zwolle

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij café-bar De Vlaamse Hoogmis in Zwolle.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

De Vlaamse Hoogmis in Zwolle is de plek waar je optimaal genieten van de echte Vlaamse sferen in een 15e-eeuws monumentaal pakhuis. Dit restaurant biedt allerlei heerlijke Vlaamse tapas voor iedereen, met vlees, vis en vegetarische ingrediënten. Er is werkelijk voor ieder wat wils! Ook heb je een ruime keuze aan speciaalbieren, zo kun je de echte Vlaamse Kwaremont komen proeven. Naast deze uitgebreide bierkaart is er uiteraard ook bij elk soort gerecht een passende wijn. En dit alles, tegen een zeer betaalbare prijs! Ervaar een gezellige Vlaamse avond met een ruim aanbod aan lekker eten onder het genot van een heerlijk speciaalbiertje.

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij café-bar De Vlaamse Hoogmis in Zwolle of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel.

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij café-bar De Vlaamse Hoogmis in Zwolle of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Melkmarkt 46
8011 ME Zwolle
T: 038 303 0269