Café Burger in Hilversum

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij Café Burger in Hilversum. 

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Bij Café Burger in Hilversum kun je genieten van smakelijke hamburgers. Het vlees komt van het Franse koeienras Blonde d’aquitaine. Dit ras loopt vrij rond op de uiterwaarden op de Utrechtse heuvelrug. Naast de burgers die geserveerd worden, kun je bij Café Burger ook terecht voor een gezellig drankje. Gezellig borrelen wordt bij dit café ook Tafel en Tap genoemd. Er zijn verschillende bieren in het assortiment, waarvan een paar bijzondere op de tap. Van een Brand Porter tot aan een Texels Noorderwiend: er is voor ieder wat wils.

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij Café Burger in Hilversum of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel.

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij Café Burger in Hilversum of bij één van de andere deelnemende restaurants van Restaurant Cadeaukaart.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Herenstraat 2
1211 CB Hilversum
T: 035 623 9999