Café Local in Maastricht

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij Café Local in Maastricht.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Bij Café Local in Maastricht kun je terecht voor een heerlijke lunch en een uitgebreid diner. Persoonlijke aandacht staat centraal in dit café. Lekker eten en drinken voor een betaalbare prijs staat hoog in het vaandel. In de keuken wordt er uitsluitend gewerkt met verse producten. De gerechten worden één voor één met liefde en passie bereid. En dat proeft je! Gerechten als tagliatelle scampi en de huisgemaakte bouchée zijn de moeite waard om te proberen.

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij café Local in Maastricht of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel.

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij café Local in Maastricht of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Markt 38 
6211 CK Maastricht
T: 043 326 3855
E: info@cafelocal.nl