Café Pelt in Heerlen

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij café Pelt in Heerlen.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Bij Café Pelt in Heerlen kun je terecht voor een uitgebreid diner en een gezellige borrel met een lekker hapje. De menukaart is uitgebreid en biedt voor ieder wat wils. Aan de kleinsten wordt ook gedacht, voor hen is er een speciaal kindermenu. Heerlijke soepen, vleesgerechten en dessert staan op de kaart. Ook de vegetariërs worden niet vergeten en hebben keuze uit de lekkerste vegetarische gerechten. De chefs werken uitsluitend met dagverse producten en de maaltijden worden met veel liefde en passie bereid. En dat proef je!

Café Pelt organiseert tevens gezellige activiteiten, zoals quiznights of thema-avonden. Je bent van harte welkom!

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij café Pelt in Heerlen of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel.

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij café Pelt in Heerlen bij één van de andere deelnemende restaurants van Restaurant Cadeaukaart.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Pancratiusplein 48
6411 JZ Heerlen
T: 045 571 2565
E: info@cafepelt.nl