Wil je weten wat jouw Pluim waard is?

Capoeira lessen bij Capoeirarts in Den Bosch

Ontvang 2 Capoeira lessen bij Capoeirarts in Den Bosch. Capoeira is dé Braziliaanse martial art waar sportiviteit, gevecht, dans, acrobatiek en muziek samenkomen. En het is een lekkere work-out!

Lees meer
15,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

De Capoeirista bespeelt in een rustig tempo zijn Berimbau. Ik dans op het ritme van de klanken die de trillende snaar voortbrengt. Met acrobatische bewegingen en gecombineerde trappen draait mijn lichaam in volstrekte harmonie om mijn tegenstander heen. In een vloeiende beweging ontwijk ik zijn uitschietende been. Ik vlieg metershoog door de lucht terwijl mijn tegenstander meebuigt alsof hij een rietstengel is. Mensen kijken ademloos toe.

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Pluim voucher per post die je kunt gebruiken als entreebewijs. Lever de Pluim in bij de kassa van Capoeirarts in Den Bosch. Geef hier van tevoren aan dat je met een Pluim wilt betalen. De Pluim kan niet ingewisseld worden bij aankoop van en/of in combinatie met actietickets. Er wordt geen geld teruggeven wanneer de waarde van de Pluim het totale bedrag overstijgt.