Capture Happiness bij Shoots & More in Den Haag

Ontvang een fotoshoot inclusief 1 fotoafdruk (30x40) van je mooiste foto naar keuze bij Shoots & More. Ook geldig in het weekend en op koopavonden. De professionele fotografen maken de fotoshoots leuk voor iedereen!

Lees meer
Maak je keuze:
25,00
Inclusief verzending binnen Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.
Omschrijving

Beleef samen met familie en vrienden een onvergetelijke fotoshoot! De fotograaf stelt je op je gemak en zorgt voor een ontspannen sfeer. Shoots & More heeft fotostudio's in heel Nederland, allen gevestigd in het centrum van een leuke stad. 

Whats in it:

  • Een feel good fotoshoot en direct je foto's bekijken, 90 minuten
  • Iedereen is welkom, er is plaats voor groepen van 2 tot 15 personen
  • Onder begeleiding van een professionele fotograaf
  • Te gebruiken bij alle Shoots & More fotostudio's in Nederland
  • Vrijblijvende mogelijkheid om foto's bij te bestellen tegen meerprijs
  • De foto's worden geheel naar wens bewerkt met huisgemaakte effecten
Wat moet je doen?

Verzilver je Pluim voor één of meer e-tickets voor Shoots and More. Bijbetaling kan via iDeal of credit card. Je ontvangt de e-tickets direct per e-mail (geldig t/m 31/12/21).

Let op: bestelde tickets kunnen niet worden teruggestuurd of geannuleerd. Er is geen herroepingsrecht van toepassing (zie algemene voorwaarden, artikel 10.6). 

Praktische info
Adres: Fluwelen Burgwal 34, 2511 CH Den Haag
E-mail: denhaag@shootsandmore.nl
Telefoonnummer:   070 - 8200540
   

Let op: Shoots & More volgt de richtlijnen van het RIVM en de fotoshoots zijn geheel coronaproof door aangepaste maatregelen. Zo is een fotoshoot alleen mogelijk op afspraak en met je eigen huishouden. Tijdens je gehele bezoek heb je volledige privacy en kom je geen andere gasten tegen. Meer informatie kan je vinden op de website www.shootsandmore.nl