Wil je weten wat jouw Pluim waard is?

Catan Dobbelspel, Catan het Snelle Kaartspel en Doodle City

Ontvang een spellenpakket van 999 Games met Catan Dobbelspel, Catan het Snelle Kaartspel en Doodle City. Drie leuke spellen voor uren speelplezier met de hele familie!

Lees meer
35,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Ontvang Catan Dobbelspel, Catan het Snelle Kaartspel en Doodle City.

Catan Dobbelspel
In dit spannende spel bouwen de spelers Catan worp na worp op. Elke straat en elke nederzetting levert punten op. Een gelukkige hand en tactisch vernuft bepalen wie de beste kolonist is.
Je krijgt een velletje papier waar de uit De Kolonisten van Catan bekende straten, dorpen en steden op staan. Als je aan de beurt bent, mag je drie keer met de dobbelstenen gooien om een combinatie samen te stellen waar je wat aan hebt. Gooi je geen enkele combinatie, dan krijg je strafpunten. Dat kun je voorkomen door ridders te kopen, die je de mogelijkheid geven om een dobbelsteen naar een bepaalde grondstof te draaien.

Catan het Snelle Kaartspel
Vlot kaartspel voor 2-4 spelers, gebaseerd op het populaire bordspel De Kolonisten van Catan.
Ook in dit kaartspel bouw je straten, dorpen en steden en zet je ridders in. Steden kunnen op verschillende manieren worden uitgebreid. Verder kun je met de andere spelers of met de markt en de gedekte stapel grondstoffen ruilen. Maar pas op: je straten en ridders kunnen zomaar door de andere spelers afgepakt worden. Zo zijn ook behaalde overwinningspunten niet altijd zeker. Het bouwen van een kerk of een stadsmuur kan echter bescherming bieden!
De regels zijn relatief eenvoudig en je bent met een half uurtje klaar. Het spel is ook geschikt voor 2 spelers, omdat er alleen wordt geruild in plaats van gehandeld!

Doodle City
Doodle City is een vlot familiespel, waarin je een netwerk van wegen tekent. Daarmee scoor je punten voor onder andere hotels, winkels en taxi's.
Elke ronde worden een aantal dobbelstenen gegooid. Iedere speler kiest er één. Deze bepaalt in welk vakje je moet tekenen. Kun je niet, dan ontstaat er vervuiling in je stad. Het spel eindigt als een speler het meest waardevolle gebouw scoort of zijn laatste boom verliest (zijn stad is dan volledig vervuild).
Omdat de beginsituatie deels willekeurig wordt bepaald, is het spel altijd anders.

Wat moet je doen?

Klik op [Bestellen] en verzilver je Pluim voor dit spellenpakket. Bijbetaling kan via iDeal. Je ontvangt je bestelling binnen circa 5 werkdagen.