Chassé Theater in Breda

Ontvang een Podium Cadeaukaart en boek een voorstelling naar keuze bij jouw favoriete theater. Geldig voor alle deelnemende theaters uit het aanbod van Podiumcadeaukaart.nl.

Lees meer
Maak je keuze:
10,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.
Omschrijving

Dit is misschien wel de meest mooie manier om een verhaal te volgen! Tijdens een toneelvoorstelling vergeet je even de dagelijkse drukte en word je meegenomen naar een andere wereld. Bewonder de acteurs in de schijnwerpers en bekijk deze prachtige vorm van kunst. Laat je meevoeren met de emoties van de personages en maak een connectie met de spelers. Bij Pluimen.nl vind je verschillende de mooiste toneelvoorstellingen, voor zowel jong als oud.

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Podium Cadeaukaart per e-mail die je bij meer dan 290 podia (en alle Primera winkels) in Nederland als betaalmiddel kan gebruiken voor de aanschaf van toegangsbewijzen voor uiteenlopende podiumkunsten.

Praktische info

Je ontvangt binnen 3 werkdagen een Podium Cadeaukaart per e-mail. De Podium Cadeaukaart is bij meer dan 290 podia (en alle Primera winkels) in Nederland inwisselbaar voor toegangsbewijzen voor uiteenlopende podiumkunsten.

De Podium Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na uitgifte. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor de aanschaf van een nieuw toegangsbewijs voor een voorstelling naar keuze. Je kunt meerdere waardes samenvoegen. Voor meer info over Podium Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende theaters kijk je op www.podiumcadeaukaart.nl.