Kookboeken

Cheflix kooklessen van Michelinsterren chefs

De beste Michelinsterren chefs leren jou aan de hand van unieke masterclasses de sterren van de hemel te koken. De masterclasses zijn voor elk niveau geschikt.

Lees meer
40,00

Gratis per e-mail

Speciale actieprijs: van € 47,88 bij ons nu tijdelijk voor € 40,-!

Sterren koken makkelijk gemaakt voor elk niveau!

Cheflix is de nieuwste streamingdienst voor iedereen die van koken en eten houdt. De ‘Netflix van Michelinsterrenchefs’ waarbij je onbeperkt toegang krijgt tot online masterclasses, gewoon bij jou thuis. Zo leer je thuis de sterren van de hemel koken dankzij ‘s werelds beste chefs. Ook biedt Cheflix masterclasses over o.a. wijn (gegeven door sommelier Gianluca di Taranto), champagne en brood maken. De masterclasses zijn geschikt voor elke thuiskok, er is geen kookervaring nodig.

In unieke masterclasses (meer dan 250+) leren de sterrenchefs jou hun gastronomische geheimen. Prachtige beelden en handige close-ups geven jou het gevoel dat je samen met de chefs aan het koken bent.

Bij elke masterclass vind je de receptuur uitgeschreven inclusief handige boodschappenlijst, zodat je makkelijk en snel zelf aan de slag kunt.

De chefs, o.a.: Hans van Wolde**, Jacob Jan Boerma***, Stefan van Sprang**, Erik van Loo**, Ron Blaauw**, Soenil Bahadoer** en Jonathan Zandbergen* nemen jou mee in deze unieke Michelin masterclasses. Er wordt regelmatig een chef toegevoegd aan het aanbod masterclasses.

Praktische info

Met je lidmaatschap kun je 12 maanden onbeperkt alle masterclasses bekijken. Stream overal via desktop, smartphone, tablet en TV.

Bijkomende kosten

  1. Er wordt éénmalig € 0,02 van je rekening afgeschreven om je account te verifiëren.

Dit wil je weten!
Verzilveren: verzilver na ontvangst van je voucher de vouchercode op de website van Cheflix. Het stappenplan vind je op de voucher.
Abonnement: dit betreft een jaarabonnement. Na dit jaar is het abonnement maandelijks opzegbaar en geldt er 1 maand opzegtermijn.

Goed om te weten: wanneer een abonnement na 12 maanden niet wordt gestopt wordt het abonnement automatisch verlengd.

Website: klik hier
E-mail:    hello@cheflix.com 

 

Locaties

Wat moet je doen?

Maak je keuze en verzilver jouw Pluim. Je ontvangt hierna per mail een bevestiging van je bestelling en een voucher met instructies om jouw abonnement te activeren. De voucher is geldig t/m 31 december 2023.

De voordelen van Pluimen

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Inclusief verzending
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd