Kookboeken

Cheflix kooklessen van Michelinsterren chefs

De beste Michelinsterren chefs leren jou aan de hand van unieke masterclasses de sterren van de hemel te koken. De masterclasses zijn voor elk niveau geschikt.

Lees meer
35,00
Gratis per e-mail

Sterren koken makkelijk gemaakt voor elk niveau!

Leer online van de beste Michelinsterren chefs. Leer van hun tips, valkuilen, trucs en geheimen zodat ook jij fantastische gerechten op Michelinsterren niveau kan bereiken. De masterclasses zijn geschikt voor elke thuiskok, er is geen kookervaring nodig.

In unieke masterclasses leren de sterrenchefs jou hun gastronomische geheimen. Prachtige beelden en handige close-ups geven jou het gevoel dat je samen met de chefs aan het koken bent.

Bij elke masterclass vind je de receptuur uitgeschreven inclusief handige boodschappenlijst, zodat je makkelijk en snel zelf aan de slag kunt.

De chefs, o.a.: Hans van Wolde**, Jacob Jan Boerma***, Stefan van Sprang**, Erik van Loo**, Ron Blaauw**, Soenil Bahadoer** en Jonathan Zandbergen* nemen jou mee in deze unieke Michelin masterclasses. Er wordt regelmatig een chef toegevoegd aan het aanbod masterclasses.

Praktische info

Met je lidmaatschap kun je 12 maanden onbeperkt alle masterclasses bekijken. Stream overal via desktop, smartphone, tablet en TV.

Bijkomende kosten

  1. Er wordt éénmalig € 0,01 van je rekening afgeschreven om je account te verifiëren.

Dit wil je weten!
Verzilveren: verzilver na ontvangst van je voucher de vouchercode op de website van Cheflix. Het stappenplan vind je op de voucher.
Abonnement: dit betreft een jaarabonnement. Na dit jaar is het abonnement maandelijks opzegbaar en geldt er 1 maand opzegtermijn.

Goed om te weten: wanneer een abonnement na 12 maanden niet wordt gestopt wordt het abonnement automatisch verlengd.

Website: klik hier
E-mail:    hello@cheflix.com 

 

Locaties

Wat moet je doen?

Maak je keuze en verzilver jouw Pluim. Je ontvangt hierna per mail een bevestiging van je bestelling en een voucher met instructies om jouw abonnement te activeren.

De voordelen van Pluimen

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • Kies uit ruim 1500 bestedingsopties
  • Bijbetalen mogelijk