Citytrip via De Jong Intra

Ontvang tegoed voor een stedentrip vakantie naar keuze uit het actuele aanbod van De Jong Intra. Ontdek de mooiste steden van Europa!

Lees meer
Maak je keuze:
50,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.
Omschrijving

Zodra ik de stad binnenkom voel ik het. Alsof het in de lucht hangt. Een onuitputtelijke energiebron die miljoenen mensen in beweging zet. Vierentwintig uur per dag! Al snel neemt deze extase mij ook in bezit. Ik voel me als een stoomtrein die nu pas goed op gang is gekomen. Van de vroege ochtend tot diep in de nacht laat ik me meeslepen. Glossy shopping malls lokken mij naar binnen. Historische gebouwen en schitterende musea ontkomen niet aan mijn culturele honger. Ik wil nog lang niet naar bed. Thuis heb ik genoeg tijd om te slapen.

Wat moet je doen?

Je ontvangt een De Jong Intra tegoedcode per e-mail die je kunt gebruiken als betaalmiddel. Kijk op www.dejongintra.nl/pluimen/ voor het actuele overzicht van de beschikbare bestemmingen.

Voorwaarden:

  • Er wordt geen geld teruggegeven wanneer de waarde van de Pluim het totale bedrag overstijgt.
  • Per boeking kan maximaal 1 kortingscode worden verzilverd.
  • Prijzen zijn exclusief reserveringskosten en bijdrage Calamiteitenfonds € 2,50
  • Bestelde tickets kunnen niet worden  teruggestuurd of geannuleerd. Er is geen herroepingsrecht van toepassing (zie algemene voorwaarden, artikel 10.6).