Cocoonen in huis

Cocoonen

Cocoonen

Content

Neem de tijd om af en toe heerlijk te cocoonen. Waarom het cocoonen wordt genoemd? Omdat je je terugtrekt in je eigen cocon. Cocoonen is het terugtrekken uit het dagelijkse leven en binnenshuis ontspannen. De deur op slot, muziekje aan, goede kop koffie of thee, iets lekkers erbij en een boek om in een keer uit te lezen. En de tijd? Die doet er vandaag helemaal niet toe, dit is ultiem genieten!

Cocoonen

Ontspannen op de bank

Plof op de bank en pak een goed boek of tijdschrift erbij. Wat dacht je van even wegdromen met een roman? Of kies voor een tijdschriftabonnement waar je gegarandeerd elke cocoonzondag per maand het nieuwste nummer in huis hebt.
          
Bekijk alle boeken en tijdschriften

Creëer je eigen thuisbioscoop

Wil jij thuis de nieuwste films kijken? Kies voor Pathé Thuis! Maak van je TV een bioscoop met Google Chromecast en Apple Airplay stream je eenvoudig van je mobiel of tablet naar het grote scherm! Geniet van je thuisbioscoop.

        
Huur films bij Pathé Thuis

Duizenden uren kijkplezier 

⠀⠀⠀De regenachtige dagen zijn ideaal voor het tv-seizoen. Tv-programma’s live, terug- en soms zelfs vooruitkijken? Neem dan een abonnement op NLZIET. Geniet thuis van series, documentaires, drama, reality, actualiteit en talkshows in alle denkbare genres. Perfect voor jouw cocoon-zondag.
   
   
Een abonnement op NLZIET

Het beste geluid

Met een soundbar wordt de filmbeleving van je eigen thuis biosscoop indrukwekkend echt! Zo geniet je optimaal van films en series, maar ook van muziek. Plaats de soundbar onder je televisie en laat je om ver blazen door het prachtige geluid van slechts een enkele unit. Zo zit je even echt in de bioscoop. Enjoy!

Met een kop verse thee

Maak in een handomdraai je eigen liefdevolle theemix. In vier stappen maak jij thuis je favoriete theesoort. Je start met een basisthee en voegt naar wens extra smaken toe. Met deze theepakketten kun je eindeloos variëren in smaak. Met je verse kopje thee plof je lekker terug op de bank.

Denk je aan bakken?

Dan denk je aan Dille & Kamille! Hier vind je heel veel handige bakspullen. Van caketesters, beslagkommen en springvormen tot een meelzeef, tulbandvorm en een roomhoornpen: zij hebben het. Handig voor elke thuisbakker of voor iedereen die er een wil worden!
   
   
Winkelen bij Dille & Kamille

Kruip onder een plaid

Er is niks fijners dan met een goed boek, lekkere muziek of een spannende serie neer te ploffen op de bank. Alleen een zacht plaid, die je warm houdt ontbreekt nog. Heerlijk voor jezelf of gezellig met z’n twee: dit maakt je ontspannende moment nog beter. 

Tijd voor borrelhapjes

Verschillende kazen, chorizo, olijven, nootjes en toast. Serveer de borrelhapjes op een mooie plateau. Schenk er een heerlijke wijn bij en genieten maar. Een perfecte afsluiter van jouw cocoon-zondag.
 

Ontdek de beste smaken

Stap in de wereld van food lovers. Doorbreek de eetroutines van alledag en maak er bijzondere momenten van. Oil & Vinegar is dé specialist in extra vierge olijfoliën en premium azijnen. Ontdek ook de authentieke kruidenmixen, sauzen, pasta’s en nog veel meer, en verras jezelf met een feestelijk cadeaupakket.
   
   
Winkelen bij Oil & Vinegar

Haal delicatessen in huis

Perfect voor de borrel! Zoek verse producten uit bij bijvoorbeeld een slagerij, groentewinkel of kaasspeciaalzaken. Gewoon bij jou in de buurt.
    

Bestel de Verscadeaukaart