Cocoonen in huis

Cocoonen

Stel leest boek op bed.

Voor sommigen voelt het thuiswerken nog drukker dan een normale werkweek. Neem dit weekend even een momentje voor jezelf. Lekker een dagje cocoonen. De deur op slot, muziekje aan, goede kop koffie of thee, iets lekkers erbij en een boek om in een keer uit te lezen. En de tijd? Die doet er vandaag helemaal niet toe, dit is ultiem genieten!

Kom volledig tot rust

Geuren hebben net als muziek de magische kracht bepaalde sferen bij ons op te roepen. Creëer een ontspannen sfeer, kruip onder een deken en relax onder het genot van je favoriete muziek.

Creëer je eigen thuisbioscoop

Transformeer je woonkamer in een thuisbioscoop. Huur de grootste blockbusters tot aan prijswinnende arthouse films als eerste in jouw eigen bioscoop. Liever vooruit, terug en live kijken? Neem dan een abonnement op NLZIET. Geniet thuis van series, documentaires, drama, reality, actualiteit, talkshows.

Ontspannen op de bank

Plof op de bank en pak een goed boek of tijdschrift erbij. Wat dacht je van even wegdromen met een roman van Jojo Moyes? Of kies voor een tijdschriftabonnement waar je gegarandeerd elke cocoonzondag per maand het nieuwste nummer in huis hebt.

Met een kop verse thee of koffie

Start je dag met een kop verse thee of goede koffie. Ontdek prachtige klassieke theesoorten en kruideninfusies van Dille & Kamille. Ga je voor de groene thee met citroengras of voor rooibos met appel en kaneel? Of laat je verleiden door de geur van gemalen bonen.

 

Bekijk koffiezetapparaten en waterkokers

Verwen jezelf met wat lekkers
 

Op zo'n rustige dag is het belangrijk mag je best even aan jezelf denken, toch? Tijd voor een beetje guilty pleasures! Koop macarons bij je favoriete bakker, of ga zelf aan de slag met allerlei recepten. Ga je voor een hartige of zoetige variant? Hoe dan ook, het is tijd voor wat verwennerij!