Cocoonen in huis

Samen cocoonen

Cocoonen

Content

Neem de tijd om af en toe heerlijk te cocoonen. Waarom het cocoonen wordt genoemd? Omdat je je terugtrekt in je eigen cocon. Cocoonen is het terugtrekken uit het dagelijkse leven en binnenshuis ontspannen. Lekker een dagje cocoonen. De deur op slot, muziekje aan, goede kop koffie of thee, iets lekkers erbij en een boek om in een keer uit te lezen. En de tijd? Die doet er vandaag helemaal niet toe, dit is ultiem genieten! Neem dit weekend even een momentje voor jezelf.

Samen cocoonen

Het begint bij een plaid

Wegkruipen onder een plaid is dé manier om je cocoondag te beginnen. Kruip er onder, doe je ogen dicht en ontspannen maar.

Creëer je eigen thuisbioscoop

Transformeer je woonkamer in een thuisbioscoop. Huur de grootste blockbusters tot aan prijswinnende arthouse films als eerste in jouw eigen bioscoop. Liever vooruit, terug en live kijken? Neem dan een abonnement op NLZIET. Geniet thuis van series, documentaires, drama, reality, actualiteit, talkshows.

Het beste geluid

Met een soundbar wordt de filmbeleving van je eigen thuis biosscoop indrukwekkend echt! Zo geniet je optimaal van films en series, maar ook van muziek. Plaats de soundbar onder je televisie en laat je om ver blazen door het prachtige geluid van slechts een enkele unit. Zo zit je even echt in de bioscoop. Enjoy!

Ontspannen op de bank

Plof op de bank en pak een goed boek of tijdschrift erbij. Wat dacht je van even wegdromen met een roman van Jojo Moyes? Of kies voor een tijdschriftabonnement waar je gegarandeerd elke cocoonzondag per maand het nieuwste nummer in huis hebt.
   
   
Bekijk alle boeken en tijdschriften

Met een kop verse thee

Maak in een handomdraai je eigen liefdevolle theemix. In vier stappen maak jij thuis je favoriete theesoort. Je start met een basisthee en voegt naar wens extra smaken toe. Met deze theepakketten kun je eindeloos variëren in smaak. Met je verse kopje thee plof je lekker terug op de bank.

Luxe theeset

Schenk je verse thee in de gietijzeren theepot en twee porseleinen kopjes. De theeset is geïnspireerd door de Japanse theecultuur.
   
   
Bestel de Giftset sendai

Verwen jezelf met wat lekkers

Op zo'n rustige dag is het belangrijk mag je best even aan jezelf denken, toch? Tijd voor een beetje guilty pleasures! Koop macarons bij je favoriete bakker, of ga zelf aan de slag met allerlei recepten. Ga je voor een hartige of zoetige variant? Hoe dan ook, het is tijd voor wat verwennerij!

Tijd voor borrelhapjes

Verschillende kazen, chorizo, olijven, nootjes en toast. Serveer de borrelhapjes op een mooie plateau. Schenk er een heerlijke wijn bij en genieten maar. Een perfecte afsluiter van jouw cocoon-zondag.
 

Haal delicatessen in huis

Perfect voor de borrel! Zoek verse producten uit bij bijvoorbeeld een slagerij, groentewinkel of kaasspeciaalzaken. Gewoon bij jou in de buurt.
    

Bestel de Verscadeaukaart

Luxe geurkaars

Steek de 100% natuurlijke luxe geurkaars aan van Marie-Stella-Marris aan. Gemaakt van soja, koolzaadolie en bijenwas. Brandt gelijkmatig op en verspreidt haar florale, hypnotiserende geur op subtiele wijze. Voor directe ambiance en warmte. Geniet ervan!
  
       
Bestel de luxe geurkaars