Cocoonen in huis

Cocoonen

Stel leest boek op bed.

Voor sommigen voelt het thuiswerken nog drukker dan een normale werkweek. Neem dit weekend even een momentje voor jezelf. Lekker een dagje cocoonen. De deur op slot, muziekje aan, goede kop koffie of thee, iets lekkers erbij en een boek om in een keer uit te lezen. En de tijd? Die doet er vandaag helemaal niet toe, dit is ultiem genieten!

Creëer je eigen thuisbioscoop

Transformeer je woonkamer in een thuisbioscoop. Huur de grootste blockbusters tot aan prijswinnende arthouse films als eerste in jouw eigen bioscoop. Liever vooruit, terug en live kijken? Neem dan een abonnement op NLZIET. Geniet thuis van series, documentaires, drama, reality, actualiteit, talkshows.

Ervaar een unieke muzikale beleving

Met een soundbar wordt de filmbeleving van je eigen thuis biosscoop indrukwekkend echt! Zo geniet je optimaal van films en series, maar ook van muziek. Plaats de soundbar onder je televisie en laat je om ver blazen door het prachtige geluid van slechts een enkele unit. Zo zit je even echt in de bioscoop. Enjoy!

Ontspannen op de bank

Plof op de bank en pak een goed boek of tijdschrift erbij. Wat dacht je van even wegdromen met een roman van Jojo Moyes? Of kies voor een tijdschriftabonnement waar je gegarandeerd elke cocoonzondag per maand het nieuwste nummer in huis hebt.

Kom volledig tot rust

Geuren hebben net als muziek de magische kracht bepaalde sferen bij ons op te roepen. Creëer een ontspannen sfeer met de home collectie van Rituals. Parfumeer je huis met oosterse geuren. Heerlijk wegkruipen onder een zelfgemaakt plaid? Met het Doe het zelf pakket kan je zo aan de slag. Super relaxed en leuk om te doen. Kruip er onder, doe je ogen dicht en ontspannen maar!

Met een kop verse thee

Maak in een handomdraai je eigen liefdevolle theemix. In vier stappen maak jij thuis je favoriete theesoort. Je start met een basisthee en voegt naar wens extra smaken toe. Met deze theepakketten kun je eindeloos variëren in smaak. Met je verse kopje thee plof je lekker terug op de bank.

Verwen jezelf met wat lekkers
 

Op zo'n rustige dag is het belangrijk mag je best even aan jezelf denken, toch? Tijd voor een beetje guilty pleasures! Koop macarons bij je favoriete bakker, of ga zelf aan de slag met allerlei recepten. Ga je voor een hartige of zoetige variant? Hoe dan ook, het is tijd voor wat verwennerij!
 

Tijd voor borrelhapjes

Verschillende kazen, chorizo, olijven, nootjes en toast. Serveer de borrelhapjes op een mooie plateau. Schenk er een heerlijke wijn bij en genieten maar. Een perfecte afsluiter van jouw cocoon-zondag.