Cooqing

Cooqing Voucher voor 1 persoon waarmee jij als kookliefhebber in een restaurant onder begeleiding van de chef en zijn brigade kookt voor jouw familie en vrienden.

Lees meer
89,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.
Omschrijving

Bij een Cooqing kook jij als kookliefhebber in een restaurant. Uiteraard onder begeleiding van de chef en zijn brigade. Familie, vrienden, collega's en/of zakenrelaties komen de dag dat jij kookt in ’jouw’ restaurant eten. Zo wordt het voor iedereen een topdag! Cooqing is, ongeacht het niveau van je kookkunsten, voor jou geschikt omdat er altijd een restaurant is dat goed bij jouw kooktalent past.
Cooqing is hét online platform voor enthousiaste kookliefhebbers die uitgedaagd willen worden en graag een keer de unieke ervaring willen opdoen om mee te koken in de keuken van een echt restaurant. Onder begeleiding van een (sterren)chef krijgt de kookliefhebber via Cooqing de gelegenheid het niveau van zijn kookkunsten te tonen en te verbeteren. Cooqing is voor elke kookliefhebber dé culinaire belevenis.

Wat moet je doen?

Verzilver je Pluim voor één of meer Cooqing vouchers. Bijbetaling kan via iDeal of credit card. Je ontvangt de Cooqing voucher binnen 5 werkdagen per post. 

Let op: bestelde tickets kunnen niet worden teruggestuurd of geannuleerd. Er is geen herroepingsrecht van toepassing (zie algemene voorwaarden, artikel 10.6). 

Praktische info

Op cooqing.nl kies jij op regio of op plaats jouw favoriete restaurant. Je checkt vervolgens op welke dagen de Cooqing kan plaatsvinden en het minimum aantal gasten dat je moet meebrengen. Als jij enthousiast bent geworden en een definitieve keuze wilt maken voor jouw favoriete restaurant, is één druk op de knop voldoende. Met het achterlaten van de unieke Vouchercode en jouw NAW gegevens, ontvangt het door jou geselecteerde restaurant een notificatie met een aankondiging van jouw gewenste Cooqing terwijl jij de contactgegevens van het restaurant ontvangt. Jij kunt nu het restaurant benaderen om de vervolgafspraken inzake jouw aanstaande Cooqing te maken. Alles is nu geregeld en de meest unieke kookbeleving voor jou en jouw gasten kan beginnen.