Cubaans restaurant Havana Bay in Deventer

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij Cubaans restaurant Havana Bay in Deventer.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Havana Bay in Deventer is het enige Cubaanse restaurant in deze stad. Kom genieten van wat de Cubaanse keuken te bieden heeft. Het restaurant ademt Cuba: de ambiance, de inrichting met felle kleuren en uiteraard de culinaire gerechten refereren naar het prachtige eiland. De menukaart is niet uitgebreid, maar wordt regelmatig aangepast. De schotel van gestoofd rundvlees met vijgen, gebakken kippenlevertjes en tiramisu met banaan zijn de specialiteiten van de keuken en zijn dus zeker de moeite waard om te proberen. De gerechten zijn overigens voordelig geprijsd.

Je kunt bij Havana Bay ook terecht voor een heerlijke cocktail met een lekker sigaartje.

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij Cubaans restaurant Havana Bay in Deventer of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel. 

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij Cubaans restaurant Havana Bay in Deventer of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Grote Overstraat 58
7411 JD Deventer
T: 0570 610 697
E: info@havanabay.nl