Cultureel Centrum Amphion in Doetinchem

Ontvang een Podium Cadeaukaart en boek een voorstelling naar keuze bij jouw favoriete theater. Geldig voor alle deelnemende theaters uit het aanbod van Podiumcadeaukaart.nl.

Lees meer
Maak je keuze:
10,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.
Omschrijving

Mooie decors, prachtige dansroutines en ongelooflijke muziek – een musical is een fantastische avond uit. Een voorstelling dat geheel in het teken staat van verhalen vertellen, maar dan gecombineerd met zang en dans. Lekker theatraal en vaak ook nog heerlijk overdreven. Bij een musical is het vrijwel onmogelijk om stil te zitten en aan het eind van de avond zing je uit volle borst mee. Van grote landelijke musicals, tot opkomende varianten: in ons assortiment vind je de mooiste acts. Een fantastische avond uit voor jong en oud!

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Podium Cadeaukaart per e-mail die je bij meer dan 290 podia (en alle Primera winkels) in Nederland als betaalmiddel kan gebruiken voor de aanschaf van toegangsbewijzen voor uiteenlopende podiumkunsten.

Praktische info

Je ontvangt binnen 3 werkdagen een Podium Cadeaukaart per e-mail. De Podium Cadeaukaart is bij meer dan 290 podia (en alle Primera winkels) in Nederland inwisselbaar voor toegangsbewijzen voor uiteenlopende podiumkunsten.
De Podium Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na uitgifte. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor de aanschaf van een nieuw toegangsbewijs voor een voorstelling naar keuze. Er geldt een maximum van 1 code per betaling met een maximum van € 50,00. Voor meer info over Podium Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende theaters kijk je op www.podiumcadeaukaart.nl.