Dag van de verpleging

Het ultieme Dag van de Zorg cadeau

Dag van de Zorg

Op dinsdag 12 mei 2020 is het de Dag van de Verpleging, ook wel bekend als de Dag van de Zorg. Het is dé dag om mensen in de zorg in het zonnetje te zetten. Geef een cadeautje aan de zorgmedewerkers en beloon hen met een welverdiende Pluim: hét cadeau voor vrije tijd.

De zorg heeft het zwaar. Tijd voor een bedankje voor de verpleging!

Zorg is een onmisbare sector voor onze maatschappij, maar heeft het zwaar te verduren. Het is geen geheim dat er veel open vacatures zijn en geen mensen om die te vullen. Niet alleen speelt vergrijzing hier een belangrijke rol, ook het aantal chronisch zieke mensen stijgt aanzienlijk. Daarnaast zijn er steeds minder jonge werkenden of ze wisselen regelmatig van baan. De cijfers liegen er niet om: in 2017 gaf de helft van de werkgevers in de zorg aan te kampen met moeilijk vervulbare posities. Dat aantal lag bij ziekenhuizen, GGZ, verpleeghuizen en thuiszorg zelfs rond de 80 procent!

Een cadeautje voor de zorgmedewerker kan geen kwaad

Het zijn schrikbarende cijfers die we serieus moeten nemen. Maar dat is niet het enige probleem. De huidige zorgmedewerkers draaien veel overuren en ook psychisch wordt er een hoop van hen gevraagd. Wordt het niet tijd dat we echt even stilstaan bij het feit hoe belangrijk deze mensen voor de maatschappij zijn? Ja, dat is hun baan en die lange uren horen er ‘gewoon’ bij...Klopt. Net als elk ander mens, moeten zij het werk doen waarvoor ze aangenomen zijn. Maar heb je weleens nagedacht waar we zonder deze zorgmedewerkers zouden zijn? Dit zijn de mensen die elke dag opstaan om met veel toewijding, energie en passie de zorgbehoevenden helpen. Daarom is het extra belangrijk om hen de waardering te geven die ze verdienen. Geef daarom een Pluim als Dag van de Zorg cadeau: hét cadeau voor vrije tijd.
 

Geef ontspanning als Dag van de Zorg cadeau!

Op zoek naar een passend bedankje voor de verpleging? Deze mensen kunnen wel wat ontspanning in hun vrije tijd gebruiken. Maar hoe goed ken jij je collega of medewerker nou eigenlijk? Wat doet diegene graag in zijn of haar vrije tijd? Je kunt iemand een boek geven, maar misschien houdt hij of zij helemaal niet van lezen. Kies je voor een gezamenlijk uitje met het team, gaat diegene liever met het gezin op pad. Met andere woorden: het kiezen van een goed dag van de verpleging cadeau voor vrije tijd is ontzettend persoonlijk. En daarom geef je op de Dag van de Verpleging een Pluim. Want met een Pluim kan iedereen zijn of haar vrije tijd invullen. Precies zoals hij of zij dat graag wil.

 

Bestel de Pluim

 

De Pluim als Dag van de Verpleging cadeau

De Pluim heeft geen creditcardformaat, maar valt lekker op. Het is een gezellige A4-kaart met daarop een grote foto die je kunt aanpassen. Aan de binnenkant is ruimte voor een eigen tekst en logo. Wil je liever een totaal andere opmaak of een ander soort verpakking? Daar doen we niet moeilijk over. Bij grote oplages denken we graag met je mee voor een unieke verrassing voor de Dag van de Zorg.
 

Maatwerk aanvragen

Klein Dag van de Zorg cadeau

Het gaat natuurlijk om het gebaar op deze dag: iemand waarderen voor zijn of haar inzet. En dat begrijpen wij. Daarom hebben we de Pluim beschikbaar gemaakt voor elk budget. Je kunt het al cadeau geven vanaf € 5,- per Pluim. Zelfs voor dat bedrag kan iemand al een genieten van een tijdschrift, foto’s laten bedrukken of het schenken aan een goed doel. Vanaf € 10,- kan diegene ook nog eens shoppen bij Rituals, Oil & Vinegar of Dille en Kamille. Uiteraard kan iemand ook gemakkelijk bijbetalen voor een dagje uit, een weekend weg, gadgets of om ergens te gaan eten en drinken.

Doe hier inspiratie op voor een dag van de verpleging cadeau

 

De Pluim, het ultieme bedankje voor de verpleging

Iemand zo optimaal mogelijk laten genieten van vrije tijd: dat is onze missie. En om die missie zoveel mogelijk kracht te geven, vullen we regelmatig ons assortiment aan. Met als resultaat een website vol vrijetijdsbestedingen of producten waarmee iemand kan genieten van vrije tijd.

 • Woonaccessoires bestellen
  Soms heb je geen zin om de deur uit te gaan en blijf je gewoon liever thuis. Van lekker aanrommelen tot de boel herinrichten: met de Pluim kan het. Ons assortiment is gevuld met de leukste woonaccessoires. Verschillende (design)lampen, gadgets, planten, foto’s, kunstwerken, geurkaarsen of vazen: wij hebben de producten voor een fijn en gezellig thuis.
   

 • Weekendje weg boeken
  Van een hotelovernachting tot slapen bij de boer, in ons assortiment zitten de meest leuke adressen om er even tussenuit te knijpen. Voor diegene die een stedentrip wil maken bijvoorbeeld, of de levensgenieter die graag verblijft in een op-en-top luxe hotel. Met de Pluim is een weekendje weg zo geboekt.
   

 • Genieten van lekker eten en drinken
  Onze categorie eten en drinken barst bijna uit zijn voegen! Hier vindt de ontvanger alles wat met eten en drinken te maken heeft. Van uit eten bij gezellige restaurants tot kookboeken, pannen en ander kookgerei voor de thuiskok, hiermee weet de Bourgondiër wel raad. Eet- of drinksmakelijk!
   

 • Iets ondernemen
  We hebben een flink assortiment voor de mensen die graag iets ondernemen in hun vrije tijd. Denk aan leuke dagjes uit naar een dierentuin en pretpark of een avondje naar het theater of bioscoop. Maar ook een toegangskaartje voor een museum of een rondvaart door de havens van Rotterdam, behoren tot de mogelijkheden.
   

 • Lekker lezen of kijken
  Ook voor de bankhanger of de boekenwurm is genoeg keus. Ons assortiment bestaat uit ongeveer honderd tijdschriften over de meest uiteenlopende onderwerpen. Leuk als los exemplaar of juist als abonnement. De rest hebben we aangevuld met een paar honderd boeken en een hoop dvd’s.
   

 • Ontspannen in een spa, salon of met eigen producten
  Voor menig mens misschien wel dé definitie van genieten in vrije tijd: naar de sauna. We hebben daarom het assortiment gevuld met een hoop wellnesscentra. Daarnaast kan je met de Pluim een behandeling boeken bij een (schoonheids)salon in de buurt. Wie liever zijn of haar eigen spa thuis creëert, kan kiezen voor overheerlijke producten van Rituals.