Dagje spa en beauty

Dagje spa en beauty

sauna

Soms heb je er zo'n zin in, ultiem ontspannen. Het gevoel van helemaal niets moeten; geen telefoon, geen drukke agenda en geen gehaast. Laat alles even helemaal voor wat het is en ga voor de totale rust. Verwen jezelf met een dagje spa en word helemaal zen.

Een verwendagje buiten de deur

Wanneer je een dagje offline wilt gaan, is een verwendag buiten de deur een perfecte keuze. Geniet van de verschillende warmtebaden en sauna's of ga voor een ontspannende massage. Laat even alles voor wat het is en kom echt tot rust.  

Ontspannen bij de thermen

Een bezoek aan één van de thermen is een heerlijk ontspannen ervaring en een weldaad voor de gezondheid. Je bent te gast in een paradijselijke omgeving waar verschillende ontspanningsmogelijkheden als sauna's, zwembaden, zonnebanken, massages en verkoelende faciliteiten op je wachten.

Een oase van rust, ontspanning en weldaad. Denk aan verschillende soorten wellnessmogelijkheden, waaronder droge en vochtige sauna's, stoombaden en infraroodcabines. In een sauna kunnen de temperaturen oplopen tot 100°C, wat een erg verkwikkend effect heeft.
 

Bekijk alle thermen

Je eigen spa thuis

Niets zo fijn als een spa in eigen huis. Laat je bad vol lopen of neem een hete douche en gebruik de scrub van Rituals voor een zachte huid. Geef je voeten de aandacht die ze verdienen met een voetenbad en gebruik een waterdichte speaker voor een ontspannen achtergrondmuziekje. 

Na een avondje thuisspa kan je er weer helemaal tegenaan!