Dagtocht met het zeilschip de Eendracht vanuit Rotterdam

Ontvang een dagtocht met de Eendracht vanuit Rotterdam.

Lees meer
Maak je keuze:
124,50
Inclusief verzending binnen Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.
Omschrijving

Dagtocht zeilen vanuit Rotterdam

Beleef Rotterdam-Rijnmond vanaf het water en zet koers naar zee.
Pak je tas, want het is tijd om te zeilen! Leef je uit met het hijsen van de zeilen of sta aan het roer. Minder fanatiek? Zoek een relaxte plaats uit aan dek en geniet van het zeilen op zee. Een heerlijk dagje erop uit, alleen, met familie of vriendinnen, laat het zeilavontuur beginnen!

De bemanning van de Eendracht bestaat vrijwel helemaal uit vrijwilligers. Tijdens deze dag vertellen zij met veel passie en enthousiasme alles over het schip en de bijzondere reizen die we varen. Geen zeilervaring? Dat is niet nodig. Onze professionele crew leert je graag alles over het reilen en zeilen op Nederlands grootste driemastschoener.

Programma
Na het welkomstwoord van de schipper worden de trossen losgegooid en zetten we koers naar zee. Eerst een kopje koffie met een lekkere koek en dan is het tijd om een kijkje te nemen aan dek. Ondertussen maakt de scheepskok heerlijke lekkernijen klaar in de kombuis. De lunch bestaat uit zeewiersoep met een buffet van verschillende broodjes, belegsoorten en salades. Na de lunch is het tijd om de handen uit de mouwen te steken en worden de zeilen gehesen. Ook op de brug valt er van alles te zien, neem het roer in handen en stuur dit 60 meter lange schip over de Noordzee. Aan het einde van de dag heb je niet alleen zeebenen, maar kan je ook genieten van een welverdiende verrassingsdiner. Vaar mee en beleef het!

Wat moet je doen?

Verzilver je Pluim voor één of meer e-tickets voor een dagtocht met Zeilschip Eendracht vanuit Rotterdam. Let op! Reserveren is verplicht. Bel 010-2905000 of mail naar info@eendracht.nl om een definitieve reservering te maken. Bijbetaling kan via iDeal of credit card. Je ontvangt de e-tickets direct per e-mail. 

Let op: bestelde tickets kunnen niet worden teruggestuurd of geannuleerd. Er is geen herroepingsrecht van toepassing (zie algemene voorwaarden, artikel 10.6). 

Praktische info

Op dagtochten vanuit Rotterdam varen we minimaal 2 uur heen en 2 uur terug over de Nieuwe Waterweg. We zeilen op deze dagtochten een aantal uren op zee en het diner vindt al varend plaats op de Nieuwe Waterweg.
Incheck: 09.45 uur
Vertrek:10.15 uur
Uitcheck: 19:00 uur

Dit is inbegrepen:

 • Welkom aan boord met koffie, thee en een lekkere koek
 • Uitgebreid lunch buffet
 • Snack
 • Een verrassingsdiner
 • Onbeperkt koffie, thee en fruit

Dit is niet inbegrepen:

 • Overige drankjes en souvenirs (aan boord te koop tegen contante betaling).

Actievoorwaarden:

 • Individuele dagtochten zijn van 8 tot 80 jaar. Mits je over een goede gezondheid beschikt.
 • Op deze actie zijn de Algemene Voorwaarden Eendracht van toepassing.
 • Er zijn maximaal 95 plekken per dagtocht beschikbaar.
 • Meehelpen tijdens een dagtocht is geheel vrijblijvend.
 • Minimaal aantal personen 60 per tocht.
 • Het is belangrijk dat personen die meevaren op de Eendracht goed ter been zijn. Er is een hoge opstap naar het gastenverblijf en er zijn obstakels aan dek. Het is helaas niet mogelijk om met een rolstoel aan boord te komen.
 • Ieder kind onder de 15 jaar mag alleen mee onder begeleiding van minimaal één volwassene. Is een kind kleiner dan 1.40m? Dan is het dragen van een reddingsvest (aan boord beschikbaar) verplicht.
 • Tijdens een vaartocht vanuit Rotterdam, varen wij minimaal 2 uur heen en 2 uur terug over de Nieuwe Waterweg.
 • Het is verplicht om een geldige paspoort of ID kaart bij je te hebben bij een zeiltocht op zee.

Meer weten? Neem contact met de eendracht op! info@eendracht.nl