De leukste gezelschapsspellen

Gezelschapsspellen

De leukste gezelschapsspellen

Thuis, buiten of op vakantie... het is tijd voor spelletjes! Het kan nogal een uitdaging zijn om een goede balans te vinden tussen werk, gezin en vrije tijd. Er zijn gelukkig genoeg manieren om je gedachten over de dagelijkse hectiek te verzetten. Laptop dicht, telefoon uit; het is tijd om even jouw moment te pakken. Geniet van vrije tijd met elkaar!
 

Een spelletje spelen met de kids

Het geheugen en verschillende tactieken gaan hand in hand. Maar er kan er maar een de winnaar zijn! Met een bord- of kaartspel heb je uren speelplezier voor de boeg. Ga je voor een klassieker of een nieuw spel? Hoe dan ook; het is tijd om te genieten van die blije gezichtjes.
 

Voor de allerkleinsten

De allerkleinsten zijn continu op ontdekkingsreis. Nieuwsgierig als ze zijn, gaan ze aan de slag met het speelgoed. Prikkel de fantasie met een treinset of laat ze door het huis racen met een loopwagen.

 

Gezelschapsspellen met elkaar

Klaar voor de gezellige hersenkrakers? Los raadsels op, ontdek de oplossing of bouw steden, maar kijk uit dat je tegenstander je niet te slim af is. Elke zet vereist de grootste concentratie. Elke verandering op het bord zorgt voor een aanpassing in de overwinningsstrategie. Wie daag jij thuis uit?
 

Start je eigen thuiscompetitie

Een middag vol spanning en gezelligheid. Haal gezonde rivaliteit in elkaar naar boven. Ga je tegen elkaar, of juist mét elkaar spelen? Een thuiscompetitie is echte oer-Hollandse gezelligheid voor de hele familie. Dan rest alleen nog de grote vraag: wie beschikt over de beste techniek? 
 

Outdoor spelen

Bij goed weer laat je de kids buiten ravotten. Zeg nou eerlijk, liever buiten rennen, springen en vliegen dan binnen! Creëer een leuke speelplek in de tuin. Gegarandeerd plezier!