De Maaspoort in Venlo

Ontvang een Podium Cadeaukaart en boek een voorstelling naar keuze bij jouw favoriete theater. Geldig voor alle deelnemende theaters uit het aanbod van Podiumcadeaukaart.nl.

Lees meer
Maak je keuze:
10,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.
Omschrijving

Lachen is gezond! Niet alleen ga je van een flinke schaterbui beter in je vel zitten, het vermindert ook stress. Dat lijkt ons in ieder geval een goede reden om een avondje naar cabaret te gaan, nietwaar? Geniet van de beste comedians en cabaretiers tijdens een gezellige avond uit met je partner of vrienden. Of je nou een bekende comedian bezoekt met een grote show, of naar een kleine stand-up comedy gaat: de steengoede grappen laten je huilen van het lachen.

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Podium Cadeaukaart per e-mail die je bij meer dan 290 podia (en alle Primera winkels) in Nederland als betaalmiddel kan gebruiken voor de aanschaf van toegangsbewijzen voor uiteenlopende podiumkunsten.

Praktische info

Je ontvangt binnen 3 werkdagen een Podium Cadeaukaart per e-mail. De Podium Cadeaukaart is bij meer dan 290 podia (en alle Primera winkels) in Nederland inwisselbaar voor toegangsbewijzen voor uiteenlopende podiumkunsten.
De Podium Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na uitgifte. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor de aanschaf van een nieuw toegangsbewijs voor een voorstelling naar keuze. Er geldt een maximum van 1 code per betaling met een maximum van € 50,00. Voor meer info over Podium Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende theaters kijk je op www.podiumcadeaukaart.nl.