Restaurant

De Pannenkoekenboot in Nijmegen

Ontvang een 75 Minutenvaart inclusief onbeperkt pannenkoeken eten bij de Pannenkoekenboot in Nijmegen.

Je ontvangt een code die geldig is t/m 31-12-2021.

Lees meer
Maak je keuze:
19,50
Inclusief verzending binnen Nederland

Vaar 75 minuten mee op de Waal waar je een prachtig uitzicht hebt over het natuurgebied de Ooijpolder, de skyline van de stad en de Nijmeegse bruggen. Ook kun je de nieuwe nevengeul bij Lent vanaf het water bewonderen!

In een ongedwongen sfeer geniet je onbeperkt van het pannenkoekenbuffet. Op het buffet heb je de keuze uit versgebakken spek-, appel- en naturel pannenkoeken én allerlei toppings om de pannenkoeken mee te garneren, zoals kaas, brie, ham, salami, fruit, chocolade, jam, eitjes, smarties, marshmallows, nootjes of wat je maar lekker vindt. Twijfelen hoeft niet, want de volgende ronde kies je gewoon weer een andere pannenkoek! Het record staat op 15, hoeveel pannenkoeken kun jij op?

Na het pannenkoeken eten, is het heerlijk uitwaaien op het buitendek. Bij mooi weer kun je natuurlijk ook buiten smullen van de pannenkoeken! Speciaal voor de jongste gasten is er in het ruim van de Pannenkoekenboot een megagrote ballenbak en er zijn kleurplaten met kleurtjes, zodat ze zich geen moment hoeven te vervelen.

Er is ook een pannenkoekenboot in Rotterdam of in Amsterdam!

Praktische info

Adres: Waalkade100 t/o Casino
Nijmegen
Telefoonnummer: 024-3601262
   

 

Wat moet je doen?

Verzilver je Pluim voor één of meer e-tickets voor de Pannenkoekenboot in Nijmegen. Bijbetaling kan via iDeal of credit card. Je ontvangt de e-tickets direct per e-mail. Je ontvangt een code die geldig is t/m 31-12-2021.

Let op: bestelde tickets kunnen niet worden teruggestuurd of geannuleerd. Er is geen herroepingsrecht van toepassing (zie algemene voorwaarden, artikel 10.6). 

De voordelen van Pluimen

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • Kies uit ruim 1500 bestedingsopties
  • Bijbetalen mogelijk