De Pluim is vernieuwd

De vertrouwde, gekleurde Pluim gaat met zijn tijd mee. Naast een opgefrist nieuw uiterlijk, is de Pluim voortaan voorzien van een 19-cijferige code die je vervolgens online kunt verzilveren. Dat biedt zowel voordeel voor de gever als de ontvanger.

Meer gebruiksgemak met 'digitale' Pluim

Natuurlijk is het geven van de Pluim een speciaal, tastbaar moment. Aan die voorwaarde verandert niets. Wat wel is veranderd, is het gebruiksgemak. Je bepaalt namelijk zelf het bedrag dat je wilt geven. Ieder bedrag van €5 tot €1000 is mogelijk. De ontvanger van de Pluim maakt vervolgens een keuze uit het complete aanbod. Daar zitten geen beperkingen aan. Heeft de ontvanger zijn oog laten vallen op een product of uitje met een hoger bedrag dan de Pluim waard is? Geen probleem, voor de gewenste aankoop kan hij of zij gemakkelijk via iDeal of creditcard bijbetalen.

We houden de prijs laag

Natuurlijk willen we dat iedereen blij wordt van de nieuwe Pluim. Daarom hanteren wij een aantrekkelijk tarief. Voor een grote wenskaart betaal je bij andere aanbieders al gauw €4,00, exclusief verzendkosten. Voor een Pluim in een stevige envelop betaal je slechts €0,99. Toch mooi meegenomen!

De Pluim in een vrolijk jasje

De Pluim wordt aangeboden in een feestelijke A4 envelop.

Geef iets extra bij de Pluim

Wil je iemand extra in het zonnetje zetten? Bestel dan een fles witte wijn, rode wijn, champagne of Celebrations erbij. De Pluim wordt samen met de fles feestelijk verpakt in een opvallende geschenkdoos. 

 

Alle voordelen op een rij

Kopen van de Pluim
  • Je bepaalt zelf de waarde van de Pluim, van €5 tot €1000. 
  • Kies voor een fles wijn of champagne of Celebrations om de Pluim extra feestelijk te geven.
  • De Pluim valt lekker op door zijn A4 formaat 
Verzilveren van de Pluim
  • Je maakt een keuze uit het gehele aanbod, ongeacht de waarde van jouw Pluim
  • Met de digitale code maak je heel eenvoudig online een keuze
  • Bij bestedingen met een hoger bedrag is bijbetalen mogelijk

Nog in bezit van een papieren voucher?

De Pluim voucher is onbeperkt geldig. Je kunt deze verzilveren op www.mijnpluim.nl.

 

Bestel de Pluim