Wil je weten wat jouw Pluim waard is?

De Wellnessboot in Mill

Heerlijk ontspannen in de thermen is een weldaad voor de gezondheid. Sauna's, zwembaden, massages en verkoelende baden met één doel: ontspanning.
Deze keuze komt weer beschikbaar in november 2018.

Lees meer
25,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Een bezoek aan de thermen is een heerlijk ontspannen ervaring en een weldaad voor de gezondheid. Je bent te gast in een paradijselijke omgeving waar verschillende ontspanningsmogelijkheden als sauna's, zwembaden, zonnebanken, massages en verkoelende faciliteiten op je wacht. Een oase van rust, ontspanning en weldaad. Thermen zijn voorzien van verschillende soorten sauna's als droge en vochtige sauna's, turkse sauna's en infraroodcabines. In een sauna kunnen de temperaturen oplopen tot 100°C, wat een erg verkwikkend effect heeft.

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Pluim voucher per post die je kunt gebruiken als entreebewijs. Lever de Pluim in bij de kassa van de Wellnessboot in Mill. Geef hier van tevoren aan dat je met een Pluim wilt betalen. De Pluim kan niet ingewisseld worden bij aankoop van en/of in combinatie met actietickets. Er wordt geen geld teruggeven wanneer de waarde van de Pluim het totale bedrag overstijgt.

Praktische info
Adres: Hoogveldseweg 1
5451 AA Mill
Telefoonnummer: 0485-471717