Wil je weten wat jouw Pluim waard is?

Besteed de Pluim op jouw manier!

  • Pluimwaarde in delen opmaken
  • Samenvoegen met andere Pluimen
  • Bijbetalen mogelijk

De wijn-spijsbijbel

Met ‘De wijn-spijsbijbel’ van Victoria Moore vind je de ultieme wijn bij je gerecht en andersom. Iedere (thuis)kok en wijnliefhebber weet namelijk dat een goede wijn-spijscombinatie een diner kan maken of breken.

Lees meer
25,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Met ‘De wijn-spijsbijbel’ van Victoria Moore vind je de ultieme wijn bij je gerecht en andersom. Iedere (thuis)kok en wijnliefhebber weet namelijk dat een goede wijn-spijscombinatie een diner kan maken of breken. Maar hoe kies je de ultieme wijn bij het eten, of het perfecte eten bij je wijn? Voor Moore, vinologe en smaakexpert, is het combineren van eten en wijn een creatieve ontdekkingstocht. Op sprankelende wijze gidst ze je door de wondere wijnwereld en vertelt ze welke combinaties goed werken én waarom. Welke wijn drink je bij pure chocolade, waarom past witte wijn vaak beter bij de kaasplank dan rode en waarom zijn chili, knoflook en citroen ‘gamechangers’? ‘De wijn-spijsbijbel’ staat boordevol informatie en inspiratie. Het daagt je uit om nieuwe combinaties uit te proberen en is een onmisbaar standaardwerk voor iedereen die graag wijn en eten combineert. Met een extra hoofdstuk over de wijnen van de Lage Landen door Niek Beute.