Design Hotel Stroom in Rotterdam

Ontvang 1 overnachting in een Studio voor 2 personen bij Stroom Rotterdam. De Studio heeft een heerlijk tweepersoons bed van Coco-Mat, een Jee-O designdouche en dikke handdoeken.

Lees meer
100,00
Gratis thuisbezorgd
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Het is net alsof we een appartement hebben geleend van vrienden. Maar dan wel van vrienden met een hele goede smaak. Van de flatscreen tv met dvd-speler en surround soundsysteem tot het reusachtige en zachte Coco-mat bed. Dit hotel ademt echt design en comfort. En dan die badkamer! We hebben zelfs een tweepersoons rainshower douche! En wat een heerlijk groot bad. Zo veel luxe, zo veel ruimte. Heerlijk! Had je al gezien dat we vanuit het bad naar de sterrenhemel kunnen kijken?

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Pluim voucher per post die je kunt gebruiken als entreebewijs. Lever de Pluim in bij de kassa van design Hotel Stroom in Rotterdam. Geef hier van tevoren aan dat je met een Pluim wilt betalen. De Pluim kan niet ingewisseld worden bij aankoop van en/of in combinatie met actietickets. Er wordt geen geld teruggeven wanneer de waarde van de Pluim het totale bedrag overstijgt.

Praktische info

Adres

Lloydstraat 1-3
3024 EA Rotterdam

Telefoonnummer

010-2214060