DierenPark Amersfoort

Klauter langs de hyena's, sta oog in oog met de leeuwen en duik op als een prairiehondje. Midden in het bos stap je even een andere wereld binnen. Spot exotische dieren en dip je tenen in de bosbeek. 

Lees meer
Maak je keuze:
24,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.
Omschrijving

Dé dierentuin waar je klimt, klautert en vliegt!

In het Amersfoorte dierenpark hoef je helemaal niet netjes op de paden te lopen. Klauter door het hele park met de avontuurlijke klimroute.

Nieuw: vlieg als een ooievaar
Ontdek de enige dierentuin waar jij net als de dieren klautert, kruipt en zelfs...vliegt! Deze zomer maak jij een nieuwe beleving mee. Vanaf zaterdag 13 juli opent De Ooievaart. Kruip in de huid van de ooievaar en ga op trektocht van Holland naar Afrika. Vlieg over de Afrikaanse Savanne en ontdek nieuwe dieren vanuit de lucht. Ben jij de dappere dierenfan die dit aandurft?

Tip: in de zomervakantie zijn er extra leuke activiteiten te beleven, speciaal voor kinderen.

Wat moet je doen?

Verzilver je Pluim voor één of meer e-tickets voor DierenPark Amersfoort. Bijbetaling kan via iDeal of creditcard. Je ontvangt de e-tickets direct per e-mail. Tickets zijn geldig t/m 31 december 2019.

Let op: bestelde tickets kunnen niet worden teruggestuurd of geannuleerd. Er is geen herroepingsrecht van toepassing (zie algemene voorwaarden, artikel 10.6). 

Praktische info

Adres:
Barchman Wuytierslaan 224
3819 AC Amersfoort