DierenPark Amersfoort

In DierenPark Amersfoort klauter je onder, boven en tussen de dieren. Je hoeft helemaal niet netjes over de bezoekerspaden te lopen.

Lees meer
Maak je keuze:
21,00
Inclusief verzending binnen Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.
Omschrijving

Dé dierentuin voor kinderen

In DierenPark Amersfoort klauter je onder, boven en tussen de dieren. Je hoeft helemaal niet netjes over de bezoekerspaden te lopen. Midden in het bos wiebel je boven de beer, vaar je langs de ringstaartmaki’s en duik je met de dassen onder de grond.

Klauter door het verblijf van de hyena’s, reis naar de savanne met giraffen en zebra’s en ga op kraamvisite bij pasgeboren olifantje Yindi. Via een mysterieuze leeuwenkerker kom je bij de koning van de dieren. Verderop zie je de pinguïns onder water zwemmen en duik je op tussen de prairiehondjes. In het park lijkt het alsof je midden tussen de dieren staat. Zo sta je zomaar op een neuslengte afstand van de tijger en komt een grote gier je tegemoet lopen.

Schuilt in jou een stoere avonturier? Raap dan al je moed bij elkaar en stap in het Dinopark. Daar kom je ruim zeventig reusachtige dino’s tegen. Pas op voor de T-rex!

Kom snel met je papa, mama, opa, oma en vriendjes leren over en spelen tussen de dieren. DierenPark Amersfoort beleef je midden in het land, midden in het bos!  

Wat moet je doen?

Verzilver je Pluim voor één of meer e-tickets voor DierenPark Amersfoort. Bijbetaling kan via iDeal of creditcard. Je ontvangt de e-tickets direct per e-mail. Naast deze tickets heb je ook een reservering voor de bezoekdag nodig (meer informatie is op het e-ticket te vinden. Deze zijn geldig vanaf 20/1/21 t/m 31/12/21.

Let op: bestelde tickets kunnen niet worden teruggestuurd of geannuleerd. Er is geen herroepingsrecht van toepassing (zie algemene voorwaarden, artikel 10.6). 

Praktische info

Adres:
Barchman Wuytierslaan 224
3819 AC Amersfoort
Ga voor meer informatie naar 
www.dierenparkamersfoort.nl.