Wil je weten wat jouw Pluim waard is?Voer je code in

Besteed de Pluim op jouw manier!

  • Pluimwaarde in delen opmaken
  • Samenvoegen met andere Pluimen
  • Bijbetalen mogelijk
DierenPark Amersfoort

In Dierenpark Amersfoort bekijk je de dieren van dichtbij en van alle kanten via de Klim Alles-route. En durf jij het Dinobos te betreden?
Deze keuze komt weer beschikbaar in het 2e kwartaal van 2019.

Lees meer
Maak je keuze:
15,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.
Omschrijving

Spot de dieren in het bos 
Ben jij al in DierenPark Amersfoort geweest? Kijk je ogen uit bij alle dierbewoners en leef je uit in het bos. Wandel over de paden of waag je aan een avontuurlijk klimparcours dat door het hele park heen loopt. In deze dierentuin loop je namelijk niet alleen langs, maar ook boven en tussen de dieren. De apen slingeren, krokodillen loeren, olifanten spelen en jij … staat er met je neus bovenop. 

Oog in oog met de tijgers
Middenin het bos stap je even een andere wereld binnen. Reis in één dag van het Hollandse Woud vol wolven en dassen naar de Afrikaanse Savanne waar je de giraffen ontmoet. Even verderop beland je ineens op De Prairie en duiken tientallen prairiehondjes op aan je voeten. Maak jij liever een sprong door de tijd? Bezoek dan de Stad der Oudheid en gluur naar binnen in een eeuwenoud  paleis, waar jij recht in de ogen van de tijgers kijkt. Of bewonder de levensgrote dino’s in het Dinopark. 

Tip voor kinderen
Wist je dat DierenPark Amersfoort de enige dierentuin is waar vier generaties olifanten samenleven? Het bosrijke park is dé dierentuin voor iedereen die van buitenspelen en dieren spotten houdt. De dierverzorgers staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Tip: elke schoolvakantie zijn er extra leuke activiteiten te beleven, speciaal voor kinderen.  

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Pluim voucher per post die je kunt gebruiken als entreebewijs. Lever de Pluim in bij de kassa van Dierenpark Amersfoort in Amersfoort. Geef hier van tevoren aan dat je met een Pluim wilt betalen. De Pluim kan niet ingewisseld worden bij aankoop van en/of in combinatie met actietickets. Er wordt geen geld teruggeven wanneer de waarde van de Pluim het totale bedrag overstijgt.

Praktische info

Adres

Barchman Wuytierslaan
224 3819 AC Amersfoort

Telefoonnummer

033-4227100