Wil je weten wat jouw Pluim waard is?Voer je code in
Dierenpark Amersfoort

In Dierenpark Amersfoort bekijk je de dieren van dichtbij en van alle kanten via de Klim Alles-route. En durf jij het Dinobos te betreden?
Deze keuze komt weer beschikbaar in het 1e kwartaal van 2019.

Lees meer
15,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.
Omschrijving

Wil je een aap nadoen? Slingeren, klimmen, glijden en wiebelen? Bezoek DierenPark Amersfoort. Hier kun je naar hartenlust spelen op de Klim Alles-route. Of ga op bezoek bij de tijgerfamilie en kijk of je de tijgerdrieling uit elkaar kunt houden. En vergeet de leeuwen, olifanten, stokstaartjes en giraffen niet! Pas wel op voor de zeventig levensgrote dino's in het Dinobos met hun enorme tanden, meters lange poten en stekelige staarten? Straks eten ze je nog op. Nee hoor, ze zijn niet echt. Maar ze maken wel geluid. Test of je sneller bent dan de gevaarlijke T-rex of zweef mee met de vliegende Pterodactylus. Schrik niet, in het DinoPark sta je ook oog in oog met levende dino's zoals indrukwekkende reuzenschildpadden en de kleurrijke helmkasuaris.

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Pluim voucher per post die je kunt gebruiken als entreebewijs. Lever de Pluim in bij de kassa van Dierenpark Amersfoort in Amersfoort. Geef hier van tevoren aan dat je met een Pluim wilt betalen. De Pluim kan niet ingewisseld worden bij aankoop van en/of in combinatie met actietickets. Er wordt geen geld teruggeven wanneer de waarde van de Pluim het totale bedrag overstijgt.

Praktische info

Adres

Barchman Wuytierslaan
224 3819 AC Amersfoort

Telefoonnummer

033-4227100