Dierentuin

Diergaarde Blijdorp

Bezoek Diergaarde Blijdorp. Het ticket is geldig t/m 1 mei 2022. Baby's en peuters 0 tot 2 jaar kunnen gratis het park bezoeken.

Lees meer
Maak je keuze:
19,00
Gratis per e-mail
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Blijdorp volgt het protocol ‘Veilig Samen Uit’ dat de Nederlandse Vereniging van Dierentuinen (NVD) in samenwerking met de Club van Elf (Nederlandse Dag Attracties) heeft opgesteld. Dit protocol biedt drie garanties: anderhalve meter afstand, voldoende en heldere informatie en extra hygiënemaatregelen. 

In Diergaarde Blijdorp maak je in één dag een wereldreis, vol bijzondere ontmoetingen! Wandel in het overdekte Oceanium langs diverse kusten en over de zeebodem, waar haaien en zeeschildpadden over je hoofd zwemmen. Zie de imposante ijsberen voor je neus in het water plonzen en stap in het kleurrijke en tropische Amazonica: het grootste en mooiste vlinderparadijs van Europa. Vervolg je route over de Afrikaanse savanne met giraffen en zebra’s. Vergeet niet om een kijkje te nemen bij de olifanten in Azië en kijk uit voor de rondsluipende Amoerpanter en indrukwekkende tijger! Sta zeker ook even stil bij gorilla Bokito en zijn familie. Kinderen leven zich lekker uit in de Oewanja Kinderjungle en beleven de spannendste avonturen in binnenspeeltuin Biotopia.

Praktische info

Adres: Blijdorplaan 8, 3041 JE Rotterdam
Telefoonnummer:   010- 443 14 95

 

Wat zijn de maatregelen die Diergaarde Blijdorp hanteert?

Om de 1,5 meter afstand regel in stand te kunnen houden, ontvangen wij per dag een maximum aantal bezoekers. Alle bezoekers dienen een tijdslot te reserveren via de website van Diergaarde Blijdorp. Dit geldt ook voor bezoekers die reeds in het bezit zijn van een geldig entreebewijs. De tickets (geprint of via mobiele telefoon) worden gescand bij de entree. We laten bezoekers hun entreetijd in tijdsblokken van 15 minuten reserveren.

Diergaarde Blijdorp is geopend met beperkingen wegens de coronamaatregelen en veiligheid. Op de website van Diergaarde Blijdorp vind je het actuele programma en wat er wel en niet geopend is voor bezoek. Bijna alle dieren zijn te zien (soms iets verder weg dan je gewend bent).  Er is een aangepaste route, met op veel plaatsen eenrichtingsverkeer. Teruglopen is hier niet toegestaan. De actuele status over de opening van de verblijven vind je terug op de website van Diergaarde Blijdorp. Bezoekers wordt gevraagd zich aan de huisregels te houden en de instructies van de medewerkers op te volgen. Je ontvangt bij entree een folder met huisregels.

Houd er rekening mee dat je naast het e-ticket, ook een tijdslot reservering moet hebben om toegang te krijgen tot Diergaarde Blijdorp (meer informatie hierover vindt je op het e-ticket die je na verzilvering van je pluim ontvangt). Er is een beperkte beschikbaarheid, wees er op tijd bij.

Let op: Baby's en peuters 0 tot 2 jaar kunnen gratis het park bezoeken.

Kijk op www.diergaardeblijdorp.nl voor meer informatie.

Wat moet je doen?

Verzilver je Pluim voor één of meer e-tickets voor Diergaarde Blijdorp. Bijbetaling kan via iDeal of creditcard. Je ontvangt de e-tickets direct per e-mail. Houd er rekening mee dat je naast het e-ticket, ook een tijdslot reservering moet hebben om toegang te krijgen tot Diergaarde Blijdorp (meer informatie hierover vindt je op het e-ticket die je na verzilvering van je pluim ontvangt). De tickets zijn geldig t/m 1-5-2022. Bezoek diergaardeblijdorp.nl voor meer informatie, actuele openingsdagen en -tijden.Let op: bestelde tickets kunnen niet worden teruggestuurd of geannuleerd. Er is geen herroepingsrecht van toepassing (zie algemene voorwaarden, artikel 10.6). 

De voordelen van Pluimen

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • Kies uit ruim 1500 bestedingsopties
  • Bijbetalen mogelijk