Wil je weten wat jouw Pluim waard is?

Diergaarde Blijdorp

Ontdek één van de mooiste dierentuinen van Europa. Ontmoet bijzondere dieren in een natuurlijke omgeving. Dagje uit voor jong & oud!
Deze keuze komt weer beschikbaar in het 1e kwartaal van 2019.

Lees meer
15,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Beleef een van Europa's mooiste dierentuinen en maak een wereldreis in een dag. Sta oog in oog met de prachtige okapi's in het gloednieuwe Congolees regenwoud. Hier wonen de zeldzame bosgiraffes samen met tropische vogels, die over je hoofd vliegen of je pad kruisen. In de zomer van 2015 krijgen de Aziatische leeuwen ook een spectaculair nieuw verblijf waar je de 'Koning der Dieren' vanuit een echte safari truck kunt bewonderen. Dit voorjaar kwam ijsbeermoeder Olinka voor het eerst met haar twee jongen uit het kraamhol. De ijsbeertweeling is nu groot genoeg om op ontdekking te gaan in hun verblijf in Arctica. Bekijk de kleintjes van heel dichtbij door de grote ruit en zie hoe ze zwemlessen krijgen van hun moeder. Natuurlijk is gorilla Bokito ook van de partij en laat je tenslotte je eigen aapjes los in de binnenspeeltuin Biotopia of de spannende Oewanja kinderjungle.

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Pluim voucher per post die je kunt gebruiken als entreebewijs. Lever de Pluim in bij de kassa van Diergaarde Blijdorp in Rotterdam. Geef hier van tevoren aan dat je met een Pluim wilt betalen. De Pluim kan niet ingewisseld worden bij aankoop van en/of in combinatie met actietickets. Er wordt geen geld teruggeven wanneer de waarde van de Pluim het totale bedrag overstijgt.

Praktische info

Adres

Blijdorplaan 8
3041 JE Rotterdam

Telefoonnummer

010 443 14 95