Diergaarde Blijdorp

Bezoek Diergaarde Blijdorp. Het ticket is geldig t/m 31 maart 2021. Baby's en peuters 0 tot 2 jaar kunnen Gratis het park bezoeken.

Lees meer
Maak je keuze:
19,00
Inclusief verzending binnen Nederland
Verwachte voorraaddatum: 21-04-2021
Omschrijving

Blijdorp volgt het protocol ‘Veilig Samen Uit’ dat de Nederlandse Vereniging van Dierentuinen (NVD) in samenwerking met de Club van Elf (Nederlandse Dag Attracties) heeft opgesteld. Dit protocol biedt drie garanties: anderhalve meter afstand, voldoende en heldere informatie en extra hygiënemaatregelen. 

In Diergaarde Blijdorp maak je in één dag een wereldreis, vol bijzondere ontmoetingen! Wandel in het overdekte Oceanium langs diverse kusten en over de zeebodem, waar haaien en zeeschildpadden over je hoofd zwemmen. Zie de imposante ijsberen voor je neus in het water plonzen en stap in het kleurrijke en tropische Amazonica: het grootste en mooiste vlinderparadijs van Europa. Vervolg je route over de Afrikaanse savanne met giraffen en zebra’s. Vergeet niet om een kijkje te nemen bij de olifanten in Azië en kijk uit voor de rondsluipende Amoerpanter en indrukwekkende tijger! Sta zeker ook even stil bij gorilla Bokito en zijn familie. Kinderen leven zich lekker uit in de Oewanja Kinderjungle en beleven de spannendste avonturen in binnenspeeltuin Biotopia.

Wat moet je doen?

Verzilver je Pluim voor één of meer e-tickets voor Diergaarde Blijdorp. Bijbetaling kan via iDeal of creditcard. Je ontvangt de e-tickets direct per e-mail. Houd er rekening mee dat je naast het e-ticket, ook een tijdslot reservering moet hebben om toegang te krijgen tot Diergaarde Blijdorp (meer informatie hierover vindt je op het e-ticket die je na verzilvering van je pluim ontvangt). De tickets zijn geldig t/m 31-03-2021. Bezoek diergaardeblijdorp.nl voor meer informatie, actuele openingsdagen en -tijden.Let op: bestelde tickets kunnen niet worden teruggestuurd of geannuleerd. Er is geen herroepingsrecht van toepassing (zie algemene voorwaarden, artikel 10.6). 

Praktische info
Adres: Blijdorplaan 8, 3041 JE Rotterdam
Telefoonnummer:   010- 443 14 95

Let op: Door het kabinet afgekondigde extra maatregelen inzake het Corona-virus van 3-11-2020 zal het park vanaf 5-11-20 t/m 18-11-20 haar deuren sluiten.

Wat zijn de maatregelen die Diergaarde Blijdorp hanteerd?

  • Om de 1,5 meter afstand regel in stand te kunnen houden, ontvangen wij per dag een maximum aantal bezoekers (tot een maximum van 50% van de totale capaciteit).
  • Alle bezoekers dienen een aankomsttijd te reserveren via de website van Diergaarde Blijdorp. Dit geldt ook voor bezoekers die reeds in het bezit zijn van een geldig entreebewijs.
  • De tickets (geprint of via mobiele telefoon) worden gescand bij de entree.
  • Bij het verlaten van de Diergaarde wordt je entreebewijs nogmaals gescand zodat wij weten hoeveel mensen er zich in het park bevinden. Bewaar je ticket dus goed.
  • We laten bezoekers hun entreetijd in tijdsblokken van 15 minuten reserveren.
  • Er zijn geen voederpresentaties, rondleidingen, lessen en Vrije Vlucht Voorstelling. Ook rijdt het treintje de Jungle Express tijdelijk niet en is de binnenspeeltuin gesloten.
  • Bijna alle dieren zijn te zien (soms iets verder weg dan je gewend bent). Overdekte verblijven zoals het Oceanium, Amazonica en Tamah Indah zijn geopend. Er is een aangepaste route, met op veel plaatsen eenrichtingsverkeer. Teruglopen is hier niet toegestaan. De actuele status over de opening van de verblijven vind je terug op deze website.
  • Bezoekers wordt gevraagd zich aan de huisregels te houden en de instructies van onze medewerkers op te volgen. Je ontvangt bij entree een folder met huisregels.

Tijdslot reserveren verplicht!

Houd er rekening mee dat je naast het e-ticket, ook een tijdslot reservering moet hebben om toegang te krijgen tot Diergaarde Blijdorp (meer informatie hierover vindt je op het e-ticket die je na verzilvering van je pluim ontvangt). Er is een beperkte beschikbaarheid voor een aantal weken vooruit.

Zijn mijn actietickets of reeds gekochte tickets geldig?
Je zult ruimschoots de kans krijgen jouw reeds aangekochte ticket te benutten. Kom niet zomaar naar Blijdorp, want zonder gereserveerde entreetijd kun je niet naar binnen.

Let op: Baby's en peuters 0 tot 2 jaar kunnen Gratis het park bezoeken.