Bijzonder overnachten

Digital Detox verblijf - KampinaStaete Oisterwijk

€ 35,- korting op een Digital Detox verblijf op het hagelnieuwe park KampinaStaete in het prachtige pittoreske Oisterwijk.

Lees meer
Maak je keuze:
35,00

Gratis per e-mail

Beleven in natuurlijk Oisterwijk!

He, wat leuk, je hebt de mooiste plek van Brabant gevonden waar je helemaal tot rust kan komen! Weg van de online bereikbaarheid en terug naar...gewoon even niets. Geniet van elkaars gezelschap en van de heerlijke natuur. KampinaStaete ligt midden in de prachtige bossen van Oisterwijk, omringd door mooie vennen en aan de rand van het uitgestrekte natuurgebied de Kampina, en daar zijn de eigenaren trots op! Hier slaap je onder de bomen tussen de varens en word je wakker van het gekwetter van de vogels of het geritsel van de eekhoorns. Terug naar de natuur maar wel comfortabel natuurlijk!

Lees lekker een boek in het zonnetje of ga erop uit! Vanuit KampinaStaete vind je fantastische fietsroutes, kun je als je wilt heerlijk verdwalen in het bos of ga je eten in één van de vele goede restaurants die Oisterwijk rijk is. Je komt altijd een leuk plekje tegen om een koffietje of een borrel te pakken. Pluk de dag, we gunnen het je van harte!

Praktische info

KampinaStaete is een hagelnieuw park in het prachtige pittoreske Oisterwijk. Het hele park is grondig op de schop gegaan. Nu is het klaar om ervan te genieten. De echte levensgenieter vindt er zijn plekje. Dat is wat wij noemen 'Beleven in natuurlijk Oisterwijk'. Alles is met grote zorgvuldigheid ontwikkeld om je zo veel mogelijk te laten genieten. Op het park staan 12 huisjes. Geschikt voor 2 tot 4 personen.

Controleer altijd eerst de actuele prijzen en beschikbaarheid om teleurstellingen te voorkomen: klik hier.

Je kunt een reservering maken vanaf 2 nachten* en deze uitbreiden met een super coole Digital Detox Bag of diverse andere leuke extra's als bijvoorbeeld een flesje wijn, borrelplank bij aankomst, luxe ontbijtbox en fietshuur. * Boekingen voor 1 nacht zijn gedurende het hele jaar helaas niet mogelijk. 

Voorwaarden:

 • Geldig voor aankomsten t/m 31 december 2022;
 • Op basis van beschikbaarheid;
 • Maximaal 1 waardevoucher per boeking
 • Niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of aanbiedingen;
 • Niet geldig voor reeds gemaakte reserveringen;
 • De annuleringsvoorwaarden van KampinaStaete zijn van toepassing, hiervoor verwijzen wij je naar: https://www.kampinastaete.nl/nl/over-ons/veelgestelde-vragen/
 • De voucher is niet inwisselbaar voor geld.
   
  Adres:   Scheibaan 9a, 5062 TM Oisterwijk
  Tel: 085-3015216
  E-mail: info@kampinastaete.nl
  Website: www.kampinastaete.nl

Locaties

Wat moet je doen?

Je ontvangt een (waarde)voucher per e-mail die je kunt gebruiken als korting op jouw verblijf. De voucher is te verzilveren voor aankomsten t/m 31 december 2022. Klik hier voor het actuele overzicht van de beschikbare data. Op de voucher vindt je meer informatie hoe je het verblijf kunt reserveren.

De voordelen van Pluimen

 • Eenvoudig te verzilveren
 • Inclusief verzending
 • 1000+ belevenissen en cadeaus
 • Snel geleverd