Wil je weten wat jouw Pluim waard is?

Besteed de Pluim op jouw manier!

  • Pluimwaarde in delen opmaken
  • Samenvoegen met andere Pluimen
  • Bijbetalen mogelijk

Dineren bij Bowling Almere

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij Bowling Almere.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Bowling Almere is een bowlingbaan waar je naast gezellig bowlen ook kunt genieten van heerlijk eten. Je bent hier meer dan welkom voor een gezellig avondje uit! Het Grand Café en het Restaurant zorgen voor diversiteit en klasse. Na het bowlen kun je heerlijk dineren in het gezellige restaurant of een drankje drinken in het Grand Café. Je kunt ervoor kiezen om lekker te steengrillen, of om zelf je gerecht te kiezen van de à la carte menukaart.

Wat moet je doen?

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij Bowling Almere of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel. 

Praktische Info

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Trekweg 31
1338 GA Almere
T: 036 549 1091
E: info@bowlingalmere.nl