Wil je weten wat jouw Pluim waard is?

Dineren bij één van de Fletcher hotels in Nederland

Ontvang een voucher voor een 3-gangen diner voor 2 personen bij een van de ruim 90 deelnemende Fletcher hotels in Nederland. De voucher is geldig t/m 1-7-2020.

Lees meer
39,95
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Het idee dat ik vanavond niet zelf achter het fornuis hoef te kruipen.... fantastisch toch? Vanavond gaan we ons heerlijk in de watten laten leggen. Eerst lekker uitgebreid in bad, want ik wil er op mijn mooist uitzien voor deze culinaire avond. En moet je die mooi gedekte tafel eens zien...dat belooft wat! De eerste gang is al een lust voor het oog, maar vooral voor de smaakpapillen. En alle gerechten die volgen zijn stuk voor stuk een streling voor de tong......hmmmm! Moe, maar zeer voldaan zitten we na te tafelen. Eet jij dat chocolaatje niet op? Nou vooruit, die kan er nog wel bij!

Wat moet je doen?

Verzilver je Pluim voor één of meer e-tickets voor een 3-gangen diner voor twee personen bij Fletcher Hotels. Bijbetaling kan via iDeal of credit card. Je ontvangt de e-tickets direct per e-mail.

Let op: bestelde tickets kunnen niet worden teruggestuurd of geannuleerd. Er is geen herroepingsrecht van toepassing (zie algemene voorwaarden, artikel 10.6). 

Praktische info

Je ontvangt een reserveringscode per e-mail waarmee je een -gangen diner voor twee personen bij Fletcher Hotels kunt boeken.
Voorwaarden voor gebruik:

  • De unieke reserveringscode geeft recht op één 3-gangen diner voor 2 personen in één van de Fletcher hotels met uitzondering van Boutique Hotel Duinoord, Hotel Gilde, Hotel Amsterdam, Hotel-Restaurant Doorwerth-Arnhem, Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg, Stadshotel Den Haag, Beachclub Zuiderduin, De Kalkovens en De Kromme Dissel.
  • Geldig op alle dagen van de week, uitgezonderd nationale feestdagen en evenementen.
  • Exclusief drank en niet geldig voor á la carte diners.
  • Reserveren kan op basis van beschikbaarheid en uitsluitend via www.dinerenbijfletcher.nl.
  • Reserveringen voor dezelfde dag dienen voor 17:00 uur gemaakt te worden.

Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties en/of kortingen.
Optioneel:

  • Dineren in een 4-sterren hotel of een 3-sterren hotel met een 4-sterren restaurant* voor €5 p.p. extra. Bij Hotel-Restaurant De Zeegser Duinen €7,50 p.p. extra in verband met Live Cooking. 

*Hotel-Restaurant Het Veluwse Bos, Hotel-Restaurant Boschoord, Hotel-Landgoed Huis Te Eerbeek, Hotel-Restaurant Dinkeloord en Hotel-Restaurant De Cooghen.