Dineren bij één van de Hampshire hotels

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij alle Hampshire hotels in Nederland.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Het idee dat ik vanavond niet zelf achter het fornuis hoef te kruipen.... fantastisch toch? Vanavond gaan we ons heerlijk in de watten laten leggen. Eerst lekker uitgebreid in bad, want ik wil er op mijn mooist uitzien voor deze culinaire verwenavond. En moet je die mooi gedekte tafel eens zien...dat belooft wat! De eerste gang is al een lust voor het oog, maar vooral voor de smaakpapillen. En alle gerechten die volgen zijn stuk voor stuk een streling voor de tong......hmmmm! Moe, maar zeer voldaan zitten we na te tafelen. Eet jij dat chocolaatje niet op? Nou vooruit, die kan er nog wel bij!

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij één van de Hampshire hotels of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Praktische info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij één van de Hampshire hotels of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.