Restaurant

Dineren in het CuliAir Luchtballon Restaurant

Kies voor een waardevoucher van € 50,- en zet deze in als korting op een diner in een luchtballon van meesterkok Angélique Schmeinck.

Lees meer
Maak je keuze:
50,00
Inclusief verzending binnen Nederland

Dineren in het enige luchtballon restaurant ter wereld

Met de speciale CuliAir luchtballon luchtig opstijgen en tussen hemel en aarde genieten van exquise gerechten en topwijnen, eindeloos zweven met betoverende uitzichten over de mooiste gebieden van Nederland… Is dat het ultieme genieten? Ja!

Reken op minstens vier tot vijf uur plezier van ontvangst in het weiland, het diner in de luchtballon tot champagnedoop op de landingslocatie. De CuliAir ballonvaart zelf duurt circa anderhalf uur. Dat is langer dan een normale vlucht, deze ruime tijd is nodig om het luchtballon diner in alle rust te kunnen presenteren. Tijdens de ballonvaart worden de gerechten à la minute bereid.

Eenmaal op vaste grond is het tijd voor de traditionele champagnedoop met een feestelijk dessert. Daarna brengen wij u terug naar de plaats waar we de avond zijn begonnen en keert u in de wolken huiswaarts.

Praktische info

Opstijglocatie: Meestal vanuit midden of oost Nederland
E-mailadres: info@culiair.nl
   

Voor meer informatie klik hier.

 

Wat moet je doen?

Verzilver je Pluim voor één of meer waardevouchers of betaal het Culiair arrangement Sunset Sensation al in zijn geheel via de Pluim. Bijbetaling kan via iDeal of credit card. Je ontvangt de e-vouchers direct per e-mail. De e-vouchers zijn geldig t/m 31 december 2022. Reserveren is verplicht, meer informatie vind je op de voucher.

Voor meer informatie over de verschillende data, opstijglocaties en om te reserveren, stuur een e-mail naar info@culiair.nl. De opstijglocatie is afhankelijk van wind en weer. Of klik hier.

De voordelen van Pluimen

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • Kies uit ruim 1500 bestedingsopties
  • Bijbetalen mogelijk